Jednostavno. Bolje. Povoljnije.
Sporo kuvana junetina

Recept je dodat u omiljene

Prikaži omiljene

Recept je izbrisan iz omiljenih

Prikaži omiljene

Došlo je do greške, pokušaj ponovo

Sastojci

Potrebni sastojci:

Juneće šnicle Juneće šnicle1 pakovanja pakovanje
Belo brašno Belo brašno100 g g
Maslac Maslac100 g g
Suncokretovo ulje Suncokretovo ulje50 ml ml
Crni luk Crni luk2 glavice glavica
Beli luk Beli luk4 čena čen
Šargarepa Šargarepa2 kom. kom.
Belo vino Belo vino200 ml ml
Supa od povrća Supa od povrća500 ml ml
So So
Biber Biber
Peršun Peršun

Sporo kuvana junetina

This recipe was liked

This recipe was disliked

Došlo je do greške, pokušaj ponovo

3:20 h
(4)

Proces pripreme

Priprema:

Isecite šnicle na trakice, pobiberite i uvaljajte ih u brašno. Zagrejte ulje i maslac i pržite meso kratko, zatim ga sklonite na tanjir, a u šerpu dodajte tanko seckani crni luk. Posolite i dinstajte 10 minuta.

Nakon toga, dodajte seckani beli luk i šargarepu. Posolite i dodajte biber. Nakon 5 minuta, sipajte belo vino i sačekajte da alkohol ispari. Dodajte seckani paradajz, nalijte bujon i vratite meso. Kuvajte sve 3 sata na niskoj temperaturi.

Gotovo jelo pospite seckanim peršunom.

Prijatno!