Jednostavno. Bolje. Povoljnije.
Granola i čija puding

Recept je dodat u omiljene

Prikaži omiljene

Recept je izbrisan iz omiljenih

Prikaži omiljene

Došlo je do greške, pokušaj ponovo

Sastojci

Potrebni sastojci za granole:

Ovsene pahuljice Ovsene pahuljice300 g g
Kornfleks Kornfleks150 g g
Lešnik Lešnik100 g g
Semenke bundeve Semenke bundeve100 g g
Sirup od agave Sirup od agave80 g g
Kokosovo ulje Kokosovo ulje25 g g
Voda Voda70 ml ml
Aroma vanile Aroma vanile
Cimet Cimet
Kora pomorandže Kora pomorandže

Potrebni sastojci za čija puding :

Čija semenke Čija semenke4 supene kašike supena kašika
Bademovo mleko Bademovo mleko500 g g
Med Med2 supene kašike supena kašika
Pistaći Pistaći100 g g

Granola i čija puding

This recipe was liked

This recipe was disliked

Došlo je do greške, pokušaj ponovo

20 min
(23)

Proces pripreme

Priprema:

Proces pripreme U jednu praznu posudu sipajte ovsene pahuljice, dodajte korn fleks, seme golice i ceo ili seckani lešnik. Promešajte pa dodajte agava sirup, vodu i kokosovo ulje. Ponovo dobro promešajte dok se ne sjedine svi sastojici. Dodajte aromu vanile, malo cimeta i kore narandže radi boljeg ukusa.

Podelite masu na dva pleha koja ste obložili pek papirom. Ubacite u rernu na 130 C i sušite oko sat vremena uz povremeno mešanje.

Čia puding pripremite tako što ćete dobro pomešati čia seme sa bademovim mlekom. Dodajte med i još jednom promešajte sve i ostavite da odstoji preko noći.

Čia puding raspodelite na nekoliko porcija, pospite preko njega granolu i na kraju pospite seckanim pistaćima.

Prijatno!