
Recept je dodat u omiljene
Prikaži omiljeneRecept je izbrisan iz omiljenih
Prikaži omiljeneDošlo je do greške, pokušaj ponovo
Sastojci
Potrebni sastojci za granole:
Ovsene pahuljice Ovsene pahuljice | 300 g g | |
Kornfleks Kornfleks | 150 g g | |
Lešnik Lešnik | 100 g g | |
Semenke bundeve Semenke bundeve | 100 g g | |
Sirup od agave Sirup od agave | 80 g g | |
Kokosovo ulje Kokosovo ulje | 25 g g | |
Voda Voda | 70 ml ml | |
Aroma vanile Aroma vanile | ||
Cimet Cimet | ||
Kora pomorandže Kora pomorandže |
Potrebni sastojci za čija puding :
Čija semenke Čija semenke | 4 supene kašike supena kašika | |
Bademovo mleko Bademovo mleko | 500 g g | |
Med Med | 2 supene kašike supena kašika | |
Pistaći Pistaći | 100 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGranola i čija puding
This recipe was liked
This recipe was disliked
Došlo je do greške, pokušaj ponovo
Proces pripreme
Priprema:
Proces pripreme U jednu praznu posudu sipajte ovsene pahuljice, dodajte korn fleks, seme golice i ceo ili seckani lešnik. Promešajte pa dodajte agava sirup, vodu i kokosovo ulje. Ponovo dobro promešajte dok se ne sjedine svi sastojici. Dodajte aromu vanile, malo cimeta i kore narandže radi boljeg ukusa.
Podelite masu na dva pleha koja ste obložili pek papirom. Ubacite u rernu na 130 C i sušite oko sat vremena uz povremeno mešanje.
Čia puding pripremite tako što ćete dobro pomešati čia seme sa bademovim mlekom. Dodajte med i još jednom promešajte sve i ostavite da odstoji preko noći.
Čia puding raspodelite na nekoliko porcija, pospite preko njega granolu i na kraju pospite seckanim pistaćima.
Prijatno!