Jednostavno. Bolje. Povoljnije.
Posni prebranac

Recept je dodat u omiljene

Prikaži omiljene

Recept je izbrisan iz omiljenih

Prikaži omiljene

Došlo je do greške, pokušaj ponovo

Sastojci

Potrebni sastojci:

Pasulj Pasulj1 kg kg
Crni luk Crni luk1 kg kg
Beli luk Beli luk2 čena čen
Mlevena slatka paprika Mlevena slatka paprika2 supene kašike supena kašika
Lovorov list Lovorov list4 - 5
Biber Biber5 g g
Suncokretovo ulje Suncokretovo ulje
So So

Posni prebranac

This recipe was liked

This recipe was disliked

Došlo je do greške, pokušaj ponovo

1:50 h
(1)

Proces pripreme

Priprema:

Crni luk isecite na krupne tračice i stavite ga u zagrejano ulje. Dodajte nekoliko bibera u zrnu, kao i lovorovih listova.

Kada se luk udinsta, posolite ga, dodajte beli luk sečen na listiće i pobiberite. Zatim dodajte prethodno obareni pasulj, a na kraju i slatku začinsku papriku. Sve dobro promešajte i stavite u zagrejanu rernu 45 minuta na 225 stepeni.

Prijatno!