
Recept je dodat u omiljene
Prikaži omiljeneRecept je izbrisan iz omiljenih
Prikaži omiljeneDošlo je do greške, pokušaj ponovo
Sastojci
Potrebni sastojci:
Pile Pile | 1 kom. kom. | |
Limeta Limeta | 1 kom. kom. | |
Limun Limun | 1 kom. kom. | |
Maslac Maslac | 100 g g | |
So So | ||
Biber Biber | ||
Mirođija Mirođija | ||
Peršun Peršun | ||
Origano Origano |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPile iz rerne
This recipe was liked
This recipe was disliked
Došlo je do greške, pokušaj ponovo
Proces pripreme
Proces pripreme:
Na početku očistite i krupno isecite: šargarepu, celer i crveni luk. Povrće ubacite u jednu činiju i začinite mešavinom začina od povrća i mirođijom, zatim pospite suncokretovim uljem i dobro promešajte, a onda prebacite u pleh. Pile posolite i pospite mešavinom začina od povrća. Stavite pile preko povrća i narendajte preko njega koricu limuna, a stabljike peršuna dodajte preko povrća. Prebacite pleh u prethodno zagrejanu rernu na 180 stepeni i pecite oko 45 minuta.
Prijatno!