Jednostavno. Bolje. Povoljnije.
Pilav sa paradajzom

Recept je dodat u omiljene

Prikaži omiljene

Recept je izbrisan iz omiljenih

Prikaži omiljene

Došlo je do greške, pokušaj ponovo

Sastojci

Potrebni sastojci:

Pirinač dugog zrna Pirinač dugog zrna200 g g
Paradajz Paradajz3 kom. kom.
Crvena paprika Crvena paprika1 kom. kom.
Šargarepa Šargarepa1 kom. kom.
Celer Celer1 kom. kom.
Koren peršuna Koren peršuna1 kom. kom.
So So
Biber Biber
Voda Voda650 ml ml

Pilav sa paradajzom

This recipe was liked

This recipe was disliked

Došlo je do greške, pokušaj ponovo

1:20 h
(0)

Proces pripreme

Priprema:

Isecite koren peršuna i šargarepu i ubacite u ključalu vodu da se kuva. Za to vreme, paradajz isecite na kockice i stavite u pleh, a preko njega ubacite sitnije sečen francuski celer, kao i papriku. Posolite i pobiberite i dodajte pirinač, mešajući sve. Peršun i šargarepu, sa sve vodom, prebacite u pleh i stavite u zagrejanu rernu na oko pola sata, 220 stepeni.

Prijatno!