
Recept je dodat u omiljene
Prikaži omiljeneRecept je izbrisan iz omiljenih
Prikaži omiljeneDošlo je do greške, pokušaj ponovo
Sastojci
Potrebni sastojci:
Pirinač dugog zrna Pirinač dugog zrna | 200 g g | ||
Paradajz Paradajz | 3 kom. kom. | ||
Crvena paprika Crvena paprika | 1 kom. kom. | ||
Šargarepa Šargarepa | 1 kom. kom. | ||
Celer Celer | 1 kom. kom. | ||
Koren peršuna Koren peršuna | 1 kom. kom. | ||
So So | |||
Biber Biber | |||
Voda Voda | 650 ml ml |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listPilav sa paradajzom
This recipe was liked
This recipe was disliked
Došlo je do greške, pokušaj ponovo
Proces pripreme
Priprema:
Isecite koren peršuna i šargarepu i ubacite u ključalu vodu da se kuva. Za to vreme, paradajz isecite na kockice i stavite u pleh, a preko njega ubacite sitnije sečen francuski celer, kao i papriku. Posolite i pobiberite i dodajte pirinač, mešajući sve. Peršun i šargarepu, sa sve vodom, prebacite u pleh i stavite u zagrejanu rernu na oko pola sata, 220 stepeni.
Prijatno!