
Recept je dodat u omiljene
Prikaži omiljeneRecept je izbrisan iz omiljenih
Prikaži omiljeneDošlo je do greške, pokušaj ponovo
Sastojci
Potrebni sastojci:
Pirinač dugog zrna Pirinač dugog zrna | 200 g g | |
Paradajz Paradajz | 3 kom. kom. | |
Crvena paprika Crvena paprika | 1 kom. kom. | |
Šargarepa Šargarepa | 1 kom. kom. | |
Celer Celer | 1 kom. kom. | |
Koren peršuna Koren peršuna | 1 kom. kom. | |
So So | ||
Biber Biber | ||
Voda Voda | 650 ml ml |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPilav sa paradajzom
This recipe was liked
This recipe was disliked
Došlo je do greške, pokušaj ponovo
Proces pripreme
Priprema:
Isecite koren peršuna i šargarepu i ubacite u ključalu vodu da se kuva. Za to vreme, paradajz isecite na kockice i stavite u pleh, a preko njega ubacite sitnije sečen francuski celer, kao i papriku. Posolite i pobiberite i dodajte pirinač, mešajući sve. Peršun i šargarepu, sa sve vodom, prebacite u pleh i stavite u zagrejanu rernu na oko pola sata, 220 stepeni.
Prijatno!