
Recept je dodat u omiljene
Prikaži omiljeneRecept je izbrisan iz omiljenih
Prikaži omiljeneDošlo je do greške, pokušaj ponovo
Sastojci
Potrebni sastojci:
Filet lososa Filet lososa | 2 kom. kom. | ||
Beli luk Beli luk | 3 čena čen | ||
Med Med | 60 g g | ||
Jabukovo sirće Jabukovo sirće | 20 ml ml | ||
Voda Voda | 30 ml ml | ||
Senf Senf | 20 g g | ||
Limun Limun | 1 kom. kom. | ||
Peršun Peršun | |||
So So | |||
Biber Biber | |||
Mlevena slatka paprika Mlevena slatka paprika | |||
Ekstradevičansko maslinovo ulje Ekstradevičansko maslinovo ulje | |||
Pinjole Pinjole |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listLosos sa belim lukom i limunom
This recipe was liked
This recipe was disliked
Došlo je do greške, pokušaj ponovo
Proces pripreme
Priprema:
Tostirajte pinjole u tiganju. Filet lososa osušite uz pomoć ubrusa i začinite. Iseckajte beli luk, a limun isecite na kriške. Zatim, na zagrejani tiganj, stavite lososa kožom na dole. Nakon par minuta okrenite lososa i dodajte beli luk i limun, smanjite temperaturu i lagano pržite beli luk. Sipajte u posebnu činiju vodu, dodajte med i jabukovo sirće i dižon senf. Pomeštajte i sipajte u tiganj sa lososom. Dok se tečnost polako redukuje, prelivajte njome lososa. Lososa servirajte posutog seckanim peršunom.
Prijatno!