
Recept je dodat u omiljene
Prikaži omiljeneRecept je izbrisan iz omiljenih
Prikaži omiljeneDošlo je do greške, pokušaj ponovo
Sastojci
Potrebni sastojci:
Filet lososa Filet lososa | 2 kom. kom. | |
Beli luk Beli luk | 3 čena čen | |
Med Med | 60 g g | |
Jabukovo sirće Jabukovo sirće | 20 ml ml | |
Voda Voda | 30 ml ml | |
Senf Senf | 20 g g | |
Limun Limun | 1 kom. kom. | |
Peršun Peršun | ||
So So | ||
Biber Biber | ||
Mlevena slatka paprika Mlevena slatka paprika | ||
Ekstradevičansko maslinovo ulje Ekstradevičansko maslinovo ulje | ||
Pinjole Pinjole |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listLosos sa belim lukom i limunom
This recipe was liked
This recipe was disliked
Došlo je do greške, pokušaj ponovo
Proces pripreme
Priprema:
Tostirajte pinjole u tiganju. Filet lososa osušite uz pomoć ubrusa i začinite. Iseckajte beli luk, a limun isecite na kriške. Zatim, na zagrejani tiganj, stavite lososa kožom na dole. Nakon par minuta okrenite lososa i dodajte beli luk i limun, smanjite temperaturu i lagano pržite beli luk. Sipajte u posebnu činiju vodu, dodajte med i jabukovo sirće i dižon senf. Pomeštajte i sipajte u tiganj sa lososom. Dok se tečnost polako redukuje, prelivajte njome lososa. Lososa servirajte posutog seckanim peršunom.
Prijatno!