Jednostavno. Bolje. Povoljnije.
Deluxe Losos Pasta

Recept je dodat u omiljene

Prikaži omiljene

Recept je izbrisan iz omiljenih

Prikaži omiljene

Došlo je do greške, pokušaj ponovo

Sastojci

Potrebni sastojci za pastu:

Taljatele Taljatele100 g g
Voda Voda

Potrebni sastojci za lososa:

Filet lososa Filet lososa200 g g
So So
Ekstradevičansko maslinovo ulje Ekstradevičansko maslinovo ulje1 supene kašike supena kašika

Potrebni sastojci za sos:

Crni luk Crni luk1 glavice glavica
So So1 prstohvat prstohvat
Beli luk Beli luk1 čena čen
Vrganj Vrganj155 g g
Sos od paradajza Sos od paradajza160 g g
Biber Biber1 prstohvat prstohvat
Špargla Špargla3 kom. kom.
Ljuta papričica Ljuta papričica0,5 kom. kom.
Miks začina Miks začina
Dresing za salate Dresing za salate2 supene kašike supena kašika

Deluxe Losos Pasta

This recipe was liked

This recipe was disliked

Došlo je do greške, pokušaj ponovo

25 min
(2)

Proces pripreme

Proces pripreme:

Pastu kuvajte nekih 9 minuta. Losos lepo usolite i pržite na maslinovom ulju sa svake strane po 2 minuta. Isecite crni luk i ubacite u prethodno zagrejan tiganj. Dodajte prstohvat soli. Čen belog luka isecite na sitne kockice i dodajte crnom luku. Ocedite vrganje iz tegle i dodajte u tiganj, a potom dodajte paradajz sos i pola kutlače vode u kojoj ste kuvali pastu. Dodajte i jednu kašičicu tuna pesta i začinite manjim prstohvatom bibera. Taljatele izvadite iz vode i ubacite u sos u tiganju. Grubo isecite šparglu i dodajte taljatelama, kao i pola čili papričice. Potom dodajte garam masalu i na samom kraju dresing maslinovo ulje. Servirajte losos preko paste.

Prijatno!