Jednostavno. Bolje. Povoljnije.
Bečka šnicla

Recept je dodat u omiljene

Prikaži omiljene

Recept je izbrisan iz omiljenih

Prikaži omiljene

Došlo je do greške, pokušaj ponovo

Sastojci

Potrebni sastojci:

Svinjska šnicla Svinjska šnicla4 kom. kom.
Jaja Jaja2 kom. kom.
Belo brašno Belo brašno0,5 šolje šolja
Prezle Prezle100 g g
Pšenični griz Pšenični griz supene kašike supena kašika
So So
Biber Biber
Suncokretovo ulje Suncokretovo ulje

Bečka šnicla

This recipe was liked

This recipe was disliked

Došlo je do greške, pokušaj ponovo

20 min
(0)

Proces pripreme

Priprema:

Za ovaj recept najbolje je da koristite veće duboke tanjire u koje ćete rasporediti sledeće: u jednom, jaja umućena sa soli i biberom; u drugom brašno i u trećem pomešane prezle i griz. Zagrejte ulje u tiganju. Svaku šniclu uvaljajte prvo u brašno, zatim u jaje pa u prezle sa grizom i onda
pržite sa obe strane dok ne porumeni. Servirajte uz pomfrit ili krompir pripremljen po želji i uživajte!

Prijatno!