« Nazad

Engleski doručak

Doručak

Oceni Dodaj u omiljene

Recept je dodat u omiljene

Recept je već dodat u omiljene

Cookies have to be enabled to store favorites.

25 min.
(9)
Trajanje
Težina
9 Ocena
Štampaj Predloži

Recept je dodat u omiljene

Recept je već dodat u omiljene

Cookies have to be enabled to store favorites.

Instrukcije za pripremu

Vreme kuvanja: 25 min.

Očistiti paradajz i šampinjone, a paradajz iseći na pola. Propržiti slaninu u tiganju. Zatim dodati viršle, šampinjone i paradajz i pržiti 5-8 minuta u masti od slanine. Sve zajedno staviti u prethodno zagrejanu rernu na 75 °C. Rastopiti maslac u tiganju. Kriške tosta iseći na trouglove i zapeći na vrelom maslacu otprilike 1 minut. Zagrejati preostali maslac u tiganju i razbiti preko jaja, po želji, na oko ili izmešati. Posoliti, pobiberiti i servirati sa ostalim još uvek toplim sastojcima i kečapom.