
Recept je dodat u omiljene
Prikaži omiljeneRecept je izbrisan iz omiljenih
Prikaži omiljeneDošlo je do greške, pokušaj ponovo
Sastojci
Paradajz Paradajz | 300 g g | ||
So So | |||
Biber Biber | |||
Ulje Ulje | |||
Gauda sir Gauda sir | 6 listića listić | ||
Putero tost Putero tost | 8 kriški kriški | ||
Senf Senf | 4 kafene kašičice kafena kašičica | ||
Kečap Kečap | 3 supene kašike supena kašika | ||
Pileća viršla Pileća viršla | 400 g g |
Sakrivene viršlice
This recipe was liked
This recipe was disliked
Došlo je do greške, pokušaj ponovo
0:20 min
(7)
Proces pripreme
Priprema:
Pećnicu zagrejati na 200 °C. Kriške tosta poređati jednu pored druge na veliki podmazan pleh za pečenje. Premazati ih senfom i kečapom. Paradajz očistiti, oprati i iseći na kolutove. Rasporediti ga na kriške tosta i po želji dodati so i biber. Viršlice poređati po tostu. Sa listova sira ukloniti ivicu i sir tako rasporediti preko viršlica, da budu potpuno pokrivene. U vreloj pećnici peći 10-15 minuta dok se sir ne otopi i dobije smeđu boju. Servirati odmah.
Ishrana
Masti37gUgljeni hidrati29gProteini30gkCal588kJ2450