Jednostavno. Bolje. Povoljnije.
Alternative Text

Recept je dodat u omiljene

Prikaži omiljene

Recept je izbrisan iz omiljenih

Prikaži omiljene

Došlo je do greške, pokušaj ponovo

Sastojci

Paradajz Paradajz300 g g
So So
Biber Biber
Ulje Ulje
Gauda sir Gauda sir6 listića listić
Tost hleb Tost hleb8 kriški kriški
Senf Senf4 kafene kašičice kafena kašičica
Kečap Kečap3 supene kašike supena kašika
Pileća viršla Pileća viršla400 g g

Sakrivene viršlice

This recipe was liked

This recipe was disliked

Došlo je do greške, pokušaj ponovo

20 min
(9)

Proces pripreme

Priprema:

Pećnicu zagrejati na 200 °C. Kriške tosta poređati jednu pored druge na veliki podmazan pleh za pečenje. Premazati ih senfom i kečapom. Paradajz očistiti, oprati i iseći na kolutove. Rasporediti ga na kriške tosta i po želji dodati so i biber. Viršlice poređati po tostu. Sa listova sira ukloniti ivicu i sir tako rasporediti preko viršlica, da budu potpuno pokrivene. U vreloj pećnici peći 10-15 minuta dok se sir ne otopi i dobije smeđu boju. Servirati odmah.

Ishrana

Masti37 g Ugljeni hidrati29 g Proteini30 g kCal588 kJ2450