
Recept je dodat u omiljene
Prikaži omiljeneRecept je izbrisan iz omiljenih
Prikaži omiljeneDošlo je do greške, pokušaj ponovo
Sastojci
Pileći file Pileći file | 600 g g | ||
Šampinjoni Šampinjoni | 400 g g | ||
Morska so Morska so | |||
Biber Biber | |||
Kačkavalj Kačkavalj | 100 g g | ||
Maslac Maslac | 50 g g | ||
Pšenično brašno Pšenično brašno | 2 supene kašike supena kašika | ||
Mleko Mleko | 3 dl dl | ||
Kisela pavlaka Kisela pavlaka | 100 g g | ||
Suncokretovo ulje Suncokretovo ulje |
Musaka od belog mesa
This recipe was liked
This recipe was disliked
Došlo je do greške, pokušaj ponovo
0:30
min
(9)
Proces pripreme
Vreme pripreme: 0:45
Priprema:
Pileći file iseći na šnicle. Posoliti i pobiberiti i zatim staviti na zagrejano ulje da se zarumeni sa obe strane. Izvaditi piletinu, poređati je u tepsiju, a u ulje ubaciti iseckane šampinjone, pobiberiti.
Izdinstane šampinjone stavit preko piletine, pa pripremiti bešamel sos.Maslac otopiti u tiganju, dodati brašno, mleko, so, biber i kiselu pavlaku.
Gotovim bešamelom preliti piletinu i pečurke. Na kraju posuti narendanim kačkavaljem. Peći 30 minuta na 200 stepeni. Prijatno!