
Recept je dodat u omiljene
Prikaži omiljeneRecept je izbrisan iz omiljenih
Prikaži omiljeneDošlo je do greške, pokušaj ponovo
Sastojci
Potrebni sastojci:
Heljdine kore Heljdine kore | 500 g g | |
Sitan sir Sitan sir | 300 g g | |
Kajmak Kajmak | 2 supene kašike supena kašika | |
So So | ||
Jogurt Jogurt | 2 dl dl | |
Jaja Jaja | 4 kom. kom. | |
Suncokretovo ulje Suncokretovo ulje |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listZlatiborska heljdopita
This recipe was liked
This recipe was disliked
Došlo je do greške, pokušaj ponovo
Proces pripreme
Priprema:
U jednu činiju stavite kajmak, sitan sir, prašak za pecivo i so, pa sve dobro pomešajte. Nakon toga dodajte jogurt i jaja i promešajte sve još jednom.
Na uljem podmazanu tepsiju ređajte po dve kore. Svaku koru premažite smesom koju ste napravili i nastavite tako sve dok ne potrošite sve sastojke.
Na kraju sve prekrijte poslednjom korom, sipajte ulje preko i zatvorite svim delovima kora koje su ostale sa strane tepsije. Pecite 30 min na 220 stepeni i uživajte u njenom ukusu!
Prijatno!