
Recept je dodat u omiljene
Prikaži omiljeneRecept je izbrisan iz omiljenih
Prikaži omiljeneDošlo je do greške, pokušaj ponovo
Sastojci
Potrebni sastojci:
Heljdine kore Heljdine kore | 500 g g | ||
Sitan sir Sitan sir | 300 g g | ||
Kajmak Kajmak | 2 supene kašike supena kašika | ||
So So | |||
Jogurt Jogurt | 2 dl dl | ||
Jaja Jaja | 4 kom. kom. | ||
Suncokretovo ulje Suncokretovo ulje |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listZlatiborska heljdopita
This recipe was liked
This recipe was disliked
Došlo je do greške, pokušaj ponovo
Proces pripreme
Priprema:
U jednu činiju stavite kajmak, sitan sir, prašak za pecivo i so, pa sve dobro pomešajte. Nakon toga dodajte jogurt i jaja i promešajte sve još jednom.
Na uljem podmazanu tepsiju ređajte po dve kore. Svaku koru premažite smesom koju ste napravili i nastavite tako sve dok ne potrošite sve sastojke.
Na kraju sve prekrijte poslednjom korom, sipajte ulje preko i zatvorite svim delovima kora koje su ostale sa strane tepsije. Pecite 30 min na 220 stepeni i uživajte u njenom ukusu!
Prijatno!