Jednostavno. Bolje. Povoljnije.
Testenina sa 4 vrste sira

Recept je dodat u omiljene

Prikaži omiljene

Recept je izbrisan iz omiljenih

Prikaži omiljene

Došlo je do greške, pokušaj ponovo

Sastojci

Potrebni sastojci za domaću pastu:

Pšenično brašno Pšenično brašno300 g g
Jaja Jaja3 kom. kom.
Ekstradevičansko maslinovo ulje Ekstradevičansko maslinovo ulje1 supene kašike supena kašika
Voda Voda

Potrebni sastojci za sos:

Neutralna pavlaka Neutralna pavlaka500 ml ml
Trapist sir Trapist sir50 g g
Edamer sir Edamer sir50 g g
Kamambera Kamambera50 g g
Grana Padano sir Grana Padano sir70 g g
So So
Biber Biber

Testenina sa 4 vrste sira

This recipe was liked

This recipe was disliked

Došlo je do greške, pokušaj ponovo

30 min
(24)

Proces pripreme

Proces pripreme:

Na radnu površinu stavite brašno na gomilu, potom udubite sredinu. U sredinu stavite jaja i maslinovo ulje. Laganim mešanjem dodajte brašno jajima. Od dobijenog testa formirajte oblike koje želite. Vodu stavite da proključa, pa u nju sipajte so i pastu. Promešajte i kuvajte 5 do 6 minuta.

Pripremite sireve za sos, tako što ćete ih iseći na kockice. U tiganj sipajte 4 kutlače vode u kojoj se kuvala pasta, dodajte neutralnu pavlaku i sačekajte da proključa. Nakon ključanja dodajte sireve i začine. Pastu procedite i spojte sa pastom.

Prijatno!