
Recept je dodat u omiljene
Prikaži omiljeneRecept je izbrisan iz omiljenih
Prikaži omiljeneDošlo je do greške, pokušaj ponovo
Sastojci
Potrebni sastojci za domaću pastu:
Pšenično brašno Pšenično brašno | 300 g g | |
Jaja Jaja | 3 kom. kom. | |
Ekstradevičansko maslinovo ulje Ekstradevičansko maslinovo ulje | 1 supene kašike supena kašika | |
Voda Voda |
Potrebni sastojci za sos:
Neutralna pavlaka Neutralna pavlaka | 500 ml ml | |
Trapist sir Trapist sir | 50 g g | |
Edamer sir Edamer sir | 50 g g | |
Kamambera Kamambera | 50 g g | |
Grana Padano sir Grana Padano sir | 70 g g | |
So So | ||
Biber Biber |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTestenina sa 4 vrste sira
This recipe was liked
This recipe was disliked
Došlo je do greške, pokušaj ponovo
Proces pripreme
Proces pripreme:
Na radnu površinu stavite brašno na gomilu, potom udubite sredinu. U sredinu stavite jaja i maslinovo ulje. Laganim mešanjem dodajte brašno jajima. Od dobijenog testa formirajte oblike koje želite. Vodu stavite da proključa, pa u nju sipajte so i pastu. Promešajte i kuvajte 5 do 6 minuta.
Pripremite sireve za sos, tako što ćete ih iseći na kockice. U tiganj sipajte 4 kutlače vode u kojoj se kuvala pasta, dodajte neutralnu pavlaku i sačekajte da proključa. Nakon ključanja dodajte sireve i začine. Pastu procedite i spojte sa pastom.
Prijatno!