
Recept je dodat u omiljene
Prikaži omiljeneRecept je izbrisan iz omiljenih
Prikaži omiljeneDošlo je do greške, pokušaj ponovo
Sastojci
Potrebni sastojci za fil:
Sojino mleko Sojino mleko | 200 ml ml | ||
Kikiriki puter Kikiriki puter | 120 g g | ||
Kakao prah Kakao prah | 50 g g | ||
Vanilin šećer Vanilin šećer | 120 g g | ||
Jabuka Jabuka | 3 kom. kom. | ||
Med Med | 130 g g |
Potrebni sastojci za koru:
Orah Orah | 200 g g | ||
Suve šljive Suve šljive | 230 g g | ||
Sok od pomorandže Sok od pomorandže |
Potrebni sastojci za dekoraciju:
Čokolada Čokolada | 50 g g | ||
Borovnica Borovnica | 50 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listTart bez pečenja
This recipe was liked
This recipe was disliked
Došlo je do greške, pokušaj ponovo
Proces pripreme
Priprema:
Spojite sojino mleko, kikiriki puter, kakao, vanilin šećer, med, jabuke i izblendajte tako da bude kremasto.
Orahe blago sameljite i dodajte suve šljive, med i sveže ceđeni sok od polovine pomorandže i blago izblendajte sve zajedno kako bi se masa sjedinila. Masu prebacite u kalup i preko nje nalijte kremastu smesu iz blendera. Dekorišite borovnicama i čokoladom i sačekajte da se malo stegne u frižideru - najmanje sat vremena.
Prijatno!