
Recept je dodat u omiljene
Prikaži omiljeneRecept je izbrisan iz omiljenih
Prikaži omiljeneDošlo je do greške, pokušaj ponovo
Sastojci
Potrebni sastojci za fil:
Sojino mleko Sojino mleko | 200 ml ml | |
Kikiriki puter Kikiriki puter | 120 g g | |
Kakao prah Kakao prah | 50 g g | |
Vanilin šećer Vanilin šećer | 120 g g | |
Jabuka Jabuka | 3 kom. kom. | |
Med Med | 130 g g |
Potrebni sastojci za koru:
Orah Orah | 200 g g | |
Suve šljive Suve šljive | 230 g g | |
Sok od pomorandže Sok od pomorandže |
Potrebni sastojci za dekoraciju:
Čokolada Čokolada | 50 g g | |
Borovnica Borovnica | 50 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTart bez pečenja
This recipe was liked
This recipe was disliked
Došlo je do greške, pokušaj ponovo
Proces pripreme
Priprema:
Spojite sojino mleko, kikiriki puter, kakao, vanilin šećer, med, jabuke i izblendajte tako da bude kremasto.
Orahe blago sameljite i dodajte suve šljive, med i sveže ceđeni sok od polovine pomorandže i blago izblendajte sve zajedno kako bi se masa sjedinila. Masu prebacite u kalup i preko nje nalijte kremastu smesu iz blendera. Dekorišite borovnicama i čokoladom i sačekajte da se malo stegne u frižideru - najmanje sat vremena.
Prijatno!