
Recept je dodat u omiljene
Prikaži omiljeneRecept je izbrisan iz omiljenih
Prikaži omiljeneDošlo je do greške, pokušaj ponovo
Sastojci
Potrebni sastojci:
Juneće šnicle Juneće šnicle | 400 g g | |
Crni luk Crni luk | 3 glavice glavica | |
Šargarepa Šargarepa | 2 kom. kom. | |
Celer Celer | 100 g g | |
Slanina Slanina | 100 g g | |
Kim Kim | 10 g g | |
Senf Senf | 20 g g | |
Belo brašno Belo brašno | 100 g g | |
Bujon od povrća Bujon od povrća | 300 ml ml | |
So So | ||
Biber Biber | ||
Suncokretovo ulje Suncokretovo ulje | ||
Peršun Peršun |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listŠnicle u sosu
This recipe was liked
This recipe was disliked
Došlo je do greške, pokušaj ponovo
Proces pripreme
Priprema:
Šnicle dobro izlupajte, začinite i panirajte u brašnu. Zatim kratko opecajte šnicle u tiganju, sklonite na tanjir i dodajte sitno seckani crni luk u tiganj. Nakon par minuta , dodajte i ostalo povrće i dinstajte sve zajedno 10 minuta. Dodajte senf, seckanu slaninu, seckani kim, so i biber. Vratite šnicle u tiganj i nalijte povrtni bujon. Kuvajte sve zajedno na tihoj vatri sat vremena.
Pred kraj pospite seckanim peršunom.
Prijatno!