
Recept je dodat u omiljene
Prikaži omiljeneRecept je izbrisan iz omiljenih
Prikaži omiljeneDošlo je do greške, pokušaj ponovo
Sastojci
Paradajz Paradajz | 300 g g | ||
So So | |||
Biber Biber | |||
Ulje Ulje | |||
Gauda sir Gauda sir | 6 listića listić | ||
Tost hleb Tost hleb | 8 kriški kriški | ||
Senf Senf | 4 kafene kašičice kafena kašičica | ||
Kečap Kečap | 3 supene kašike supena kašika | ||
Pileća viršla Pileća viršla | 400 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listSakrivene viršlice
This recipe was liked
This recipe was disliked
Došlo je do greške, pokušaj ponovo
Proces pripreme
Priprema:
Pećnicu zagrejati na 200 °C. Kriške tosta poređati jednu pored druge na veliki podmazan pleh za pečenje. Premazati ih senfom i kečapom. Paradajz očistiti, oprati i iseći na kolutove. Rasporediti ga na kriške tosta i po želji dodati so i biber. Viršlice poređati po tostu. Sa listova sira ukloniti ivicu i sir tako rasporediti preko viršlica, da budu potpuno pokrivene. U vreloj pećnici peći 10-15 minuta dok se sir ne otopi i dobije smeđu boju. Servirati odmah.
Ishrana
Masti37
g
Ugljeni hidrati29
g
Proteini30
g
kCal588
kJ2450