
Recept je dodat u omiljene
Prikaži omiljeneRecept je izbrisan iz omiljenih
Prikaži omiljeneDošlo je do greške, pokušaj ponovo
Sastojci
Paradajz Paradajz | 300 g g | |
So So | ||
Biber Biber | ||
Ulje Ulje | ||
Gauda sir Gauda sir | 6 listića listić | |
Tost hleb Tost hleb | 8 kriški kriški | |
Senf Senf | 4 kafene kašičice kafena kašičica | |
Kečap Kečap | 3 supene kašike supena kašika | |
Pileća viršla Pileća viršla | 400 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSakrivene viršlice
This recipe was liked
This recipe was disliked
Došlo je do greške, pokušaj ponovo
Proces pripreme
Priprema:
Pećnicu zagrejati na 200 °C. Kriške tosta poređati jednu pored druge na veliki podmazan pleh za pečenje. Premazati ih senfom i kečapom. Paradajz očistiti, oprati i iseći na kolutove. Rasporediti ga na kriške tosta i po želji dodati so i biber. Viršlice poređati po tostu. Sa listova sira ukloniti ivicu i sir tako rasporediti preko viršlica, da budu potpuno pokrivene. U vreloj pećnici peći 10-15 minuta dok se sir ne otopi i dobije smeđu boju. Servirati odmah.
Ishrana
Masti37
g
Ugljeni hidrati29
g
Proteini30
g
kCal588
kJ2450