Jednostavno. Bolje. Povoljnije.
Rižoto sa pečurkama

Recept je dodat u omiljene

Prikaži omiljene

Recept je izbrisan iz omiljenih

Prikaži omiljene

Došlo je do greške, pokušaj ponovo

Sastojci

Potrebni sastojci:

Beli pirinač Beli pirinač300 g g
Pečurka Pečurka500 g g
Maslac Maslac50 g g
Bujon od povrća Bujon od povrća
Crni luk Crni luk1 glavice glavica
Belo vino Belo vino1 čaše čaša
Parmezan Parmezan
So So
Biber Biber
Ekstradevičansko maslinovo ulje Ekstradevičansko maslinovo ulje

Rižoto sa pečurkama

This recipe was liked

This recipe was disliked

Došlo je do greške, pokušaj ponovo

30 min
(0)

Proces pripreme

Priprema:


Puter otopite na maslinovom ulju i dodajte sitno isečeni
luk, zatim dodajte pečurke i sačekajte da se izdinstaju.
Kada pečurke budu bile gotove, dodajte pirinač i mešajte
sve zajedno. Nalijte belim vinom i sačekajte da ono ispari,
a zatim polako sipajte bujon. Kada pirinač bude bio gotov,
dodajte začine, ali i parmezan. Pomešajte i servirajte!

Prijatno!