
Recept je dodat u omiljene
Prikaži omiljeneRecept je izbrisan iz omiljenih
Prikaži omiljeneDošlo je do greške, pokušaj ponovo
Sastojci
Potrebni sastojci:
Beli pirinač Beli pirinač | 300 g g | ||
Pečurka Pečurka | 500 g g | ||
Maslac Maslac | 50 g g | ||
Bujon od povrća Bujon od povrća | |||
Crni luk Crni luk | 1 glavice glavica | ||
Belo vino Belo vino | 1 čaše čaša | ||
Parmezan Parmezan | |||
So So | |||
Biber Biber | |||
Ekstradevičansko maslinovo ulje Ekstradevičansko maslinovo ulje |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listRižoto sa pečurkama
This recipe was liked
This recipe was disliked
Došlo je do greške, pokušaj ponovo
Proces pripreme
Priprema:
Puter otopite na maslinovom ulju i dodajte sitno isečeni
luk, zatim dodajte pečurke i sačekajte da se izdinstaju.
Kada pečurke budu bile gotove, dodajte pirinač i mešajte
sve zajedno. Nalijte belim vinom i sačekajte da ono ispari,
a zatim polako sipajte bujon. Kada pirinač bude bio gotov,
dodajte začine, ali i parmezan. Pomešajte i servirajte!
Prijatno!