
Recept je dodat u omiljene
Prikaži omiljeneRecept je izbrisan iz omiljenih
Prikaži omiljeneDošlo je do greške, pokušaj ponovo
Sastojci
Potrebni sastojci:
Beli pirinač Beli pirinač | 300 g g | |
Pečurka Pečurka | 500 g g | |
Maslac Maslac | 50 g g | |
Bujon od povrća Bujon od povrća | ||
Crni luk Crni luk | 1 glavice glavica | |
Belo vino Belo vino | 1 čaše čaša | |
Parmezan Parmezan | ||
So So | ||
Biber Biber | ||
Ekstradevičansko maslinovo ulje Ekstradevičansko maslinovo ulje |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listRižoto sa pečurkama
This recipe was liked
This recipe was disliked
Došlo je do greške, pokušaj ponovo
Proces pripreme
Priprema:
Puter otopite na maslinovom ulju i dodajte sitno isečeni
luk, zatim dodajte pečurke i sačekajte da se izdinstaju.
Kada pečurke budu bile gotove, dodajte pirinač i mešajte
sve zajedno. Nalijte belim vinom i sačekajte da ono ispari,
a zatim polako sipajte bujon. Kada pirinač bude bio gotov,
dodajte začine, ali i parmezan. Pomešajte i servirajte!
Prijatno!