
Recept je dodat u omiljene
Prikaži omiljeneRecept je izbrisan iz omiljenih
Prikaži omiljeneDošlo je do greške, pokušaj ponovo
Sastojci
Potrebni sastojci:
Voda Voda | |||
Crni luk Crni luk | 1 | ||
Beli luk Beli luk | 0,5 | ||
Šargarepa Šargarepa | 3 | ||
Paškanat Paškanat | 3 | ||
Celer Celer | 1 | ||
Biber Biber | 20 | ||
Lovorov list Lovorov list | 2 | ||
Pile Pile | 1 | ||
Krompir Krompir | 3 | ||
Juneći vrat Juneći vrat | 500 | ||
Peršun Peršun | 0,5 | ||
Ren Ren |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listRinflajš
This recipe was liked
This recipe was disliked
Došlo je do greške, pokušaj ponovo
Proces pripreme
Proces pripreme:
Za početak napunite lonac hladnom vodom, a onda pređite na pripremu povrća. Crni luk presecite na pola i zapecite ga na ugrejanom tiganju sve dok ne dobije koricu. Isto uradite i sa jednom polovinom belog luka. U šerpu ubacite cele očišćene šargarepe i paškanat. Očistite opne od celera, pa i njega dodajte u šerpu. Kada je luk dobio koricu, ubacite i njega u šerpu. Dodajte biber u zrnu i lovorov list. Piletinu podelite na delove. Odsecite batak i karabatak, potom odvojte pileći file od kostiju i dodajte ga u šerpu. Dodajte potom krompir i šnicle junećeg vrata. Ubacite i peršun. Kada supa proključa kašikom uklonite penu koja se stvara. Potom smanjite jačinu ringle, poklopite i ostavite da se kuva 2 do 3 sata. Pri serviranju dodajte ren.
Prijatno.