Jednostavno. Bolje. Povoljnije.
Rinflajš

Recept je dodat u omiljene

Prikaži omiljene

Recept je izbrisan iz omiljenih

Prikaži omiljene

Došlo je do greške, pokušaj ponovo

Sastojci

Potrebni sastojci:

Voda Voda
Crni luk Crni luk1
Beli luk Beli luk0,5
Šargarepa Šargarepa3
Paškanat Paškanat3
Celer Celer1
Biber Biber20
Lovorov list Lovorov list2
Pile Pile1
Krompir Krompir3
Juneći vrat Juneći vrat500
Peršun Peršun0,5
Ren Ren

Rinflajš

This recipe was liked

This recipe was disliked

Došlo je do greške, pokušaj ponovo

3:20 h
(0)

Proces pripreme

Proces pripreme:

Za početak napunite lonac hladnom vodom, a onda pređite na pripremu povrća. Crni luk presecite na pola i zapecite ga na ugrejanom tiganju sve dok ne dobije koricu. Isto uradite i sa jednom polovinom belog luka. U šerpu ubacite cele očišćene šargarepe i paškanat. Očistite opne od celera, pa i njega dodajte u šerpu. Kada je luk dobio koricu, ubacite i njega u šerpu. Dodajte biber u zrnu i lovorov list. Piletinu podelite na delove. Odsecite batak i karabatak, potom odvojte pileći file od kostiju i dodajte ga u šerpu. Dodajte potom krompir i šnicle junećeg vrata. Ubacite i peršun. Kada supa proključa kašikom uklonite penu koja se stvara. Potom smanjite jačinu ringle, poklopite i ostavite da se kuva 2 do 3 sata. Pri serviranju dodajte ren.

Prijatno.