
Recept je dodat u omiljene
Prikaži omiljeneRecept je izbrisan iz omiljenih
Prikaži omiljeneDošlo je do greške, pokušaj ponovo
Sastojci
Potrebni sastojci:
Avokado Avokado | 3 kom. kom. | ||
Šareni pasulj Šareni pasulj | 100 g g | ||
Kukuruz šećerac Kukuruz šećerac | 100 g g | ||
Kokosovo ulje Kokosovo ulje | 2 supene kašike supena kašika | ||
Crveni luk Crveni luk | 1 kom. kom. | ||
Beli luk Beli luk | 2 čena čen | ||
Sok od pomorandže Sok od pomorandže | 50 ml ml | ||
Sok od limuna Sok od limuna | 20 ml ml | ||
So So | |||
Biber Biber |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listPunjeni avokado
This recipe was liked
This recipe was disliked
Došlo je do greške, pokušaj ponovo
Proces pripreme
Priprema:
Sitno iseckajte crveni luk. Zagrejte kokosovo ulje u tiganju, dodajte crveni luk i pržite ga kratko. Iseckajte beli luk, dodajte i njega u tiganj, zatim i kukuruz i pasulj. Posolite i pobiberite. Sotirajte kratko i zatim sipajte sok od limuna i pomorandže. Sklonite sa vatre.
Avokado oljuštite, isecite na pola i izvadite seme, a mesto gde se ono nalazilo ispunite sa nadevom.
Prijatno!