
Recept je dodat u omiljene
Prikaži omiljeneRecept je izbrisan iz omiljenih
Prikaži omiljeneDošlo je do greške, pokušaj ponovo
Sastojci
Potrebni sastojci:
Avokado Avokado | 3 kom. kom. | |
Šareni pasulj Šareni pasulj | 100 g g | |
Kukuruz šećerac Kukuruz šećerac | 100 g g | |
Kokosovo ulje Kokosovo ulje | 2 supene kašike supena kašika | |
Crveni luk Crveni luk | 1 kom. kom. | |
Beli luk Beli luk | 2 čena čen | |
Sok od pomorandže Sok od pomorandže | 50 ml ml | |
Sok od limuna Sok od limuna | 20 ml ml | |
So So | ||
Biber Biber |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPunjeni avokado
This recipe was liked
This recipe was disliked
Došlo je do greške, pokušaj ponovo
Proces pripreme
Priprema:
Sitno iseckajte crveni luk. Zagrejte kokosovo ulje u tiganju, dodajte crveni luk i pržite ga kratko. Iseckajte beli luk, dodajte i njega u tiganj, zatim i kukuruz i pasulj. Posolite i pobiberite. Sotirajte kratko i zatim sipajte sok od limuna i pomorandže. Sklonite sa vatre.
Avokado oljuštite, isecite na pola i izvadite seme, a mesto gde se ono nalazilo ispunite sa nadevom.
Prijatno!