Jednostavno. Bolje. Povoljnije.
Punjeni avokado

Recept je dodat u omiljene

Prikaži omiljene

Recept je izbrisan iz omiljenih

Prikaži omiljene

Došlo je do greške, pokušaj ponovo

Sastojci

Potrebni sastojci:

Avokado Avokado3 kom. kom.
Šareni pasulj Šareni pasulj100 g g
Kukuruz šećerac Kukuruz šećerac100 g g
Kokosovo ulje Kokosovo ulje2 supene kašike supena kašika
Crveni luk Crveni luk1 kom. kom.
Beli luk Beli luk2 čena čen
Sok od pomorandže Sok od pomorandže50 ml ml
Sok od limuna Sok od limuna20 ml ml
So So
Biber Biber

Punjeni avokado

This recipe was liked

This recipe was disliked

Došlo je do greške, pokušaj ponovo

15 min
(17)

Proces pripreme

Priprema:

Sitno iseckajte crveni luk. Zagrejte kokosovo ulje u tiganju, dodajte crveni luk i pržite ga kratko. Iseckajte beli luk, dodajte i njega u tiganj, zatim i kukuruz i pasulj. Posolite i pobiberite. Sotirajte kratko i zatim sipajte sok od limuna i pomorandže. Sklonite sa vatre.

Avokado oljuštite, isecite na pola i izvadite seme, a mesto gde se ono nalazilo ispunite sa nadevom.

Prijatno!