Jednostavno. Bolje. Povoljnije.
Punjene tikvice

Recept je dodat u omiljene

Prikaži omiljene

Recept je izbrisan iz omiljenih

Prikaži omiljene

Došlo je do greške, pokušaj ponovo

Sastojci

Potrebni sastojci:

Tikvica Tikvica3 - 4 kom. kom.
Usitnjeno svinjsko meso Usitnjeno svinjsko meso300 g g
Praziluk Praziluk1 kom. kom.
Peršun Peršun1 veze veza
Komorač Komorač100 g g
Kinoa Kinoa100 g g
Gauda sir Gauda sir50 g g
So So
Biber Biber
Mocarela sir Mocarela sir100 g g
Ekstradevičansko maslinovo ulje Ekstradevičansko maslinovo ulje

Punjene tikvice

This recipe was liked

This recipe was disliked

Došlo je do greške, pokušaj ponovo

45 min
(6)

Proces pripreme

Priprema:

Tikvicu isecite na pola po dužini, zatim je izdubite. Na maslinovom ulju propržite seckani praziluk i komorač. Dodajte mleveno meso i začine. Nakon kratkog dinstanja, sklonite mešavinu sa ringle, dodajte sitno seckani sir i peršun. Punite prethodno pripremljene tikvice, a onda ih zapecite u rerni na 180 C 20 minuta. Pred kraj dodajte seckanu mocarelu i ostavite u rerni još par minuta. Gotovo jelo prelijte sa malo maslinovog ulja i pospite seckanim peršunom.

Prijatno!