
Recept je dodat u omiljene
Prikaži omiljeneRecept je izbrisan iz omiljenih
Prikaži omiljeneDošlo je do greške, pokušaj ponovo
Sastojci
Pileći file Pileći file | 400 g g | |
Šampinjoni Šampinjoni | 100 g g | |
Beli luk Beli luk | 1 čena čen | |
Konjak ili brendi Konjak ili brendi | 30 ml ml | |
Lešnik Lešnik | 30 g g | |
Miks začina Miks začina |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPileće minut šnicle u sosu od pečuraka
This recipe was liked
This recipe was disliked
Došlo je do greške, pokušaj ponovo
Proces pripreme
Priprema:
Piletinu umarinirati u začine i lešnik. Ostaviti da odstoji. Pečurke iseći na sitnije komade, na puteru propržiti beli luk, dodati pečurke i sotirati na puteru 5-7 minuta.Dok se pečurke sotiraju kuvati šargarepu 10 minuta.Izgrilovati piletinu sa svih strana po 5 minuta.Kada su pečurke omekšale naliti brednijem ili konjakom, ukuvati još malo i skloniti sa strane.Poslužiti sa salatom i šnicle preliti sosom od pečuraka.