
Recept je dodat u omiljene
Prikaži omiljeneRecept je izbrisan iz omiljenih
Prikaži omiljeneDošlo je do greške, pokušaj ponovo
Sastojci
Potrebni sastojci:
Pileći file Pileći file | 500 g g | ||
Crni luk Crni luk | 2 glavice glavica | ||
Šargarepa Šargarepa | 2 kom. kom. | ||
Krompir Krompir | 2 kom. kom. | ||
Mleko Mleko | 0,5 čaše čaša | ||
Jaja Jaja | 2 kom. kom. | ||
Voda Voda | 1,5 l l | ||
Mladi luk Mladi luk | 1 veze veza | ||
Spanać Spanać | 125 g g | ||
So So | |||
Suncokretovo ulje Suncokretovo ulje |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listPileća čorba
This recipe was liked
This recipe was disliked
Došlo je do greške, pokušaj ponovo
Proces pripreme
Proces pripreme:
Luk, šargarepu, piletinu i krompir iseckajte na kockice. U šerpi zagrejte ulje. Prodinstajte luk, potom dodajte piletinu i zatim i šargarepu. Na kraju dodajte i krompir. Prodinstajte, nalijte vodom i pustite da čorbica proključa. Proključalu čorbu začinite sa suvim začinima, potom dodajte mešavinu mleka i jaja. Na samom kraju, kada čorbicu isključite, dodajte bebi spanać i mladi luk.
Prijatno!