Jednostavno. Bolje. Povoljnije.
Pastrmka sa povrćem u rerni i krompir salata

Recept je dodat u omiljene

Prikaži omiljene

Recept je izbrisan iz omiljenih

Prikaži omiljene

Došlo je do greške, pokušaj ponovo

Sastojci

Potrebni sastojci za povrće:

Tikvica Tikvica1 kom. kom.
Čeri paradajz Čeri paradajz12 kom. kom.
Crvena paprika Crvena paprika1 kom. kom.
Celer štapić Celer štapić2 kom. kom.
Crveni luk Crveni luk1 glavice glavica
Komorač Komorač1 kom. kom.
Beli luk Beli luk4 čena čen
So So3 prstohvat prstohvat
Biber Biber
Suncokretovo ulje Suncokretovo ulje3 supene kašike supena kašika

Potrebni sastojci za pastrmku:

Pastrmka Pastrmka2 kom. kom.
So So8 prstohvat prstohvat
Limun Limun1 kom. kom.

Potrebni sastojci za krompir salatu:

Krompir Krompir700 g g
So So4 prstohvat prstohvat
Voda Voda
Crni luk Crni luk2 glavice glavica
Spanać Spanać15 g g
Peršun Peršun1 veze veza
Biber Biber
Suncokretovo ulje Suncokretovo ulje3 supene kašike supena kašika
Jabukovo sirće Jabukovo sirće2 supene kašike supena kašika

Pastrmka sa povrćem u rerni i krompir salata

This recipe was liked

This recipe was disliked

Došlo je do greške, pokušaj ponovo

1:30 h
(3)

Proces pripreme

Proces pripreme:

Isecite povrće i prebacite u činiju za pečenje. Začinite solju, biberom, uljem i sve izmešajte. Pastrmku posolite i stavite preko povrća koje je u činiji. Isecite limun i stavite kolutove unutar ribe, a one kolutove koji ne stanu u ribu, stavite pored. Pecite oko pola sata na 185 stepeni.

Krompir salata: Krompir iseći na krupnije kocke. Prebaciti ga u šerpu, dodajte so, dolijte vodu i kuvajte 30ak minuta. Za to vreme isecite crveni luk i stavite u činiju. Luku dodajte spanać i peršun. Kada se krompir skuva, dodajte i njega u činiju i sve začinite solju, biberom, uljem i sirćem, pa zatim sve lepo promešajte.

Prijatno!