
Recept je dodat u omiljene
Prikaži omiljeneRecept je izbrisan iz omiljenih
Prikaži omiljeneDošlo je do greške, pokušaj ponovo
Sastojci
Potrebni sastojci:
Pastrmka Pastrmka | 3 kom. kom. | |
Miks začina Miks začina | 2 supene kašike supena kašika | |
Belo brašno Belo brašno | 300 g g | |
Sok od limuna Sok od limuna | 100 ml ml | |
Beli luk Beli luk | 3 čena čen | |
Ekstradevičansko maslinovo ulje Ekstradevičansko maslinovo ulje | ||
Peršun Peršun | ||
So So | ||
Biber Biber |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPastrmka na seoski način
This recipe was liked
This recipe was disliked
Došlo je do greške, pokušaj ponovo
Proces pripreme
Priprema:
Pastrmku pripremite tako što ćete joj odstraniti glavu, a onda je posolite, dodajte joj mešavinu začina i pobiberite je. Zatim je uvaljajte u brašno i pržite u ulju. Pripremite marinadu za ribu tako što ćete, u blenderu, sjediniti: sok od limuna, beli luk, maslinovo ulje, so i peršun.
Poslužite jelo i uživajte! Prijatno!