Jednostavno. Bolje. Povoljnije.
Pastrmka na seoski način

Recept je dodat u omiljene

Prikaži omiljene

Recept je izbrisan iz omiljenih

Prikaži omiljene

Došlo je do greške, pokušaj ponovo

Sastojci

Potrebni sastojci:

Pastrmka Pastrmka3 kom. kom.
Miks začina Miks začina2 supene kašike supena kašika
Belo brašno Belo brašno300 g g
Sok od limuna Sok od limuna100 ml ml
Beli luk Beli luk3 čena čen
Ekstradevičansko maslinovo ulje Ekstradevičansko maslinovo ulje
Peršun Peršun
So So
Biber Biber

Pastrmka na seoski način

This recipe was liked

This recipe was disliked

Došlo je do greške, pokušaj ponovo

30 min
(0)

Proces pripreme

Priprema:

Pastrmku pripremite tako što ćete joj odstraniti glavu, a onda je posolite, dodajte joj mešavinu začina i pobiberite je. Zatim je uvaljajte u brašno i pržite u ulju. Pripremite marinadu za ribu tako što ćete, u blenderu, sjediniti: sok od limuna, beli luk, maslinovo ulje, so i peršun.

Poslužite jelo i uživajte! Prijatno!