
Recept je dodat u omiljene
Prikaži omiljeneRecept je izbrisan iz omiljenih
Prikaži omiljeneDošlo je do greške, pokušaj ponovo
Sastojci
Potrebni sastojci:
Pastrmka Pastrmka | 3 kom. kom. | ||
Miks začina Miks začina | 2 supene kašike supena kašika | ||
Belo brašno Belo brašno | 300 g g | ||
Sok od limuna Sok od limuna | 100 ml ml | ||
Beli luk Beli luk | 3 čena čen | ||
Ekstradevičansko maslinovo ulje Ekstradevičansko maslinovo ulje | |||
Peršun Peršun | |||
So So | |||
Biber Biber |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listPastrmka na seoski način
This recipe was liked
This recipe was disliked
Došlo je do greške, pokušaj ponovo
Proces pripreme
Priprema:
Pastrmku pripremite tako što ćete joj odstraniti glavu, a onda je posolite, dodajte joj mešavinu začina i pobiberite je. Zatim je uvaljajte u brašno i pržite u ulju. Pripremite marinadu za ribu tako što ćete, u blenderu, sjediniti: sok od limuna, beli luk, maslinovo ulje, so i peršun.
Poslužite jelo i uživajte! Prijatno!