Jednostavno. Bolje. Povoljnije.
Pasta sa paradajzom

Recept je dodat u omiljene

Prikaži omiljene

Recept je izbrisan iz omiljenih

Prikaži omiljene

Došlo je do greške, pokušaj ponovo

Sastojci

Potrebni sastojci:

Tricolore mašnica Tricolore mašnica250 g g
Sušeni paradajz Sušeni paradajz70 g g
Šampinjoni Šampinjoni100 g g
Sok od paradajza Sok od paradajza400 ml ml
Pesto genovesa Pesto genovesa2 kafene kašičice kafena kašičica
Bosiljak Bosiljak
Ekstradevičansko maslinovo ulje Ekstradevičansko maslinovo ulje
Grana Padano sir Grana Padano sir
So So
Biber Biber

Pasta sa paradajzom

This recipe was liked

This recipe was disliked

Došlo je do greške, pokušaj ponovo

33 min
(1)

Proces pripreme

Priprema:

Vodu stavite da proključa i posolite je. Ubacite testeninu da se kuva 13 minuta.

U zagrejani tiganj sipajte malo maslinovog ulja, dodajte seckani sušeni paradajz, potom dodajte i seckane marinirane šampinjone. Promešajte sve i ostavite da se proprži 10-tak minuta, potom dodajte sok od paradajza i dve kašičice Pesto Genovese sosa. Začinite sos sa biberom i malo bosiljka, a dodajte i malo vode od kuvane paste.

Pastu procedite, pomešajte sa sosom i servirajte uz narendani Grano Padano.

Prijatno!