
Recept je dodat u omiljene
Prikaži omiljeneRecept je izbrisan iz omiljenih
Prikaži omiljeneDošlo je do greške, pokušaj ponovo
Sastojci
Pileći file Pileći file | 600 g g | |
Šampinjoni Šampinjoni | 400 g g | |
Morska so Morska so | ||
Biber Biber | ||
Kačkavalj Kačkavalj | 100 g g | |
Maslac Maslac | 50 g g | |
Pšenično brašno Pšenično brašno | 2 supene kašike supena kašika | |
Mleko Mleko | 3 dl dl | |
Kisela pavlaka Kisela pavlaka | 100 g g | |
Suncokretovo ulje Suncokretovo ulje |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listMusaka od belog mesa
This recipe was liked
This recipe was disliked
Došlo je do greške, pokušaj ponovo
Proces pripreme
Priprema:
Pileći file iseći na šnicle. Posoliti i pobiberiti i zatim staviti na zagrejano ulje da se zarumeni sa obe strane. Izvaditi piletinu, poređati je u tepsiju, a u ulje ubaciti iseckane šampinjone, pobiberiti.
Izdinstane šampinjone stavit preko piletine, pa pripremiti bešamel sos.Maslac otopiti u tiganju, dodati brašno, mleko, so, biber i kiselu pavlaku.
Gotovim bešamelom preliti piletinu i pečurke. Na kraju posuti narendanim kačkavaljem. Peći 30 minuta na 200 stepeni. Prijatno!