
Recept je dodat u omiljene
Prikaži omiljeneRecept je izbrisan iz omiljenih
Prikaži omiljeneDošlo je do greške, pokušaj ponovo
Sastojci
Pileći file Pileći file | 600 g g | ||
Šampinjoni Šampinjoni | 400 g g | ||
Morska so Morska so | |||
Biber Biber | |||
Kačkavalj Kačkavalj | 100 g g | ||
Maslac Maslac | 50 g g | ||
Pšenično brašno Pšenično brašno | 2 supene kašike supena kašika | ||
Mleko Mleko | 3 dl dl | ||
Kisela pavlaka Kisela pavlaka | 100 g g | ||
Suncokretovo ulje Suncokretovo ulje |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listMusaka od belog mesa
This recipe was liked
This recipe was disliked
Došlo je do greške, pokušaj ponovo
Proces pripreme
Priprema:
Pileći file iseći na šnicle. Posoliti i pobiberiti i zatim staviti na zagrejano ulje da se zarumeni sa obe strane. Izvaditi piletinu, poređati je u tepsiju, a u ulje ubaciti iseckane šampinjone, pobiberiti.
Izdinstane šampinjone stavit preko piletine, pa pripremiti bešamel sos.Maslac otopiti u tiganju, dodati brašno, mleko, so, biber i kiselu pavlaku.
Gotovim bešamelom preliti piletinu i pečurke. Na kraju posuti narendanim kačkavaljem. Peći 30 minuta na 200 stepeni. Prijatno!