Jednostavno. Bolje. Povoljnije.
Mešano meso

Recept je dodat u omiljene

Prikaži omiljene

Recept je izbrisan iz omiljenih

Prikaži omiljene

Došlo je do greške, pokušaj ponovo

Sastojci

Potrebno meso:

Pileći file Pileći file700 g g
Svinjski vrat Svinjski vrat700 g g
Ćevapi Ćevapi10 kom. kom.

Potrebni sastojci za marinadu:

Soja sos Soja sos1 dl dl
Gustin Gustin50 g g
Mlevena slatka paprika Mlevena slatka paprika2 supene kašike supena kašika

Potrebni sastojci za krompir:

Beli krompir Beli krompir600 g g
Maslac Maslac100 g g
Ruzmarin Ruzmarin
Ekstradevičansko maslinovo ulje Ekstradevičansko maslinovo ulje20 ml ml
Crni luk Crni luk4 glavice glavica
Beli luk Beli luk4 čena čen

Mešano meso

This recipe was liked

This recipe was disliked

Došlo je do greške, pokušaj ponovo

60 min
(5)

Proces pripreme

Priprema:

Za marinadu: u jednu činiju sipajte soja sos i gustin, promešajte i onda dodajte začinsku papriku. Izmešajte sve još jednom. Zatim, u jednoj tepsiji poređajte belo meso. Prelijte ga sa malo marinade.

Zatim stavite svinjski vrat, pa ponovo marinadu i na kraju ćevape. Prelijte ostatkom marinade i ostavite ga tako na pola sata. Za to vreme, spremite krompir. Na krompir stavite malo putera i ruzmarina i uvijte ga u foliju, a zatim stavite u rernu na 220 stepeni, na oko 40 minuta.

U međuvremenu, zagrejte dobro električni roštilj, pouljite ga malo i krenite sa pečenjem mesa. Preko ispečenog mesa stavljate na svaki red isečen crni luk i izdrobljen beli luk. Kada bude gotovo, meso servirajte uz krompir.

Prijatno!