Marinirana svinjska rebarca

Marinirana svinjska rebarca image
Težina pripreme Srednje
Priprema 2:10 h
Kuvanje 2 h

Sastojci

4 porcije
  • Potrebni sastojci:

    • 1,5   kg marinirana svinjska rebra
    • 400   g kiseli kupus
    • 1   glavica crni luk
    • 3   čena beli luk
    •   lovorov list
    •   suncokretovo ulje
    •   so
    •   biber
    •   mlevena slatka paprika

Priprema

    Priprema:

    Marinirana svinjska rebra ubacite u rernu na 200C na dva sata.

    Dok se ona peku, u šerpu na šporetu zagrejte ulje, dodajte crni luk isečen na tračice, posolite ga, pobiberite i dodajte nekoliko lovorovih listova. Nakon kratkog dinstanja dodajte i beli luk sečen na listiće, pa dodajte isečeni kiseli kupus. Dinstajte sve, zatim dodajte slatku začinsku papriku i nastavite dinstanje dok kupus ne bude gotov. Servirajte kupus i rebarca zajedno.

    Prijatno!