Jednostavno. Bolje. Povoljnije.
Lovačke šnicle

Recept je dodat u omiljene

Prikaži omiljene

Recept je izbrisan iz omiljenih

Prikaži omiljene

Došlo je do greške, pokušaj ponovo

Sastojci

Potrebni sastojci:

Juneće šnicle Juneće šnicle1 kg kg
Beli luk Beli luk2 glavice glavica
Miks povrća Miks povrća3 supene kašike supena kašika
Voda Voda2,5 čaše čaša
Njoke Njoke500 g g
Senf Senf200 g g
So So
Biber Biber
Suncokretovo ulje Suncokretovo ulje

Lovačke šnicle

This recipe was liked

This recipe was disliked

Došlo je do greške, pokušaj ponovo

3:25 h
(61)

Proces pripreme

Proces pripreme:

Odstranite žilice sa šnicli.

Beli luk iseckajte na što sitnije kockice.

U šerpu sipajte malo suncokretovog ulja, potom poređajte red šnicli, posolite i pobiberite. Pospite šnicle belim lukom i dodatkom jelima sa povćem. Ponavljajte postupak dok ne potrošite svo meso. Zalijte vodom, poklopite, stavite u rernu na nekih 160 stepeni oko 3h. Kada je meso pečeno, pripremite preliv od senfa. U činiju sipajte celu činiju senfa, dodajte vodu i sjedinite smesu. Prelijte šnicle i vratite u rernu na 15 tak minuta. Služite ih uz njoke koje ste kuvali oko 4 minuta, odnosno dok ne isplivaju na površinu.

Prijatno!