Ljuta pileća krilca

Ljuta pileća krilca
Težina pripremeSrednje
Priprema20 min
Kuvanje40 min

Priprema

    Priprema:

    Pileća krilca osušite. U činiji pomešajte prašak za pecivo, beli luk u granulama, so, biber i začinite krilca. Postavite rešetku u tepsiju i poređajte krilca na nju, vodeći računa o tome da se krilca ne dodiruju. U zagrejanoj rerni pecite krilca na 220 C, 40 minuta. Na pola pečenja okrenite krilca. Pomešajte u tiganju, na blagoj vatri chilli sos, med, tucanu papriku i zatim dodajte maslac. Kada se maslac istopi, dodajte krilca. Krilca servirajte sa umakom. Umak napravite u posebnoj činiji tako što ćete pomešati sir sa plemenitim plesnima, kiselu pavlaku, majonez, sok od limuna so i biber.

    Prijatno!