
Recept je dodat u omiljene
Prikaži omiljeneRecept je izbrisan iz omiljenih
Prikaži omiljeneDošlo je do greške, pokušaj ponovo
Sastojci
Potreni sastojci za krilca:
Pileća krilca Pileća krilca | 500 g g | ||
So So | 10 g g | ||
Prašak za pecivo Prašak za pecivo | 15 g g | ||
Biber Biber | 10 g g | ||
Beli luk Beli luk | 10 g g | ||
Maslac Maslac | 50 g g | ||
Med Med | 20 g g | ||
Ljuta začinska paprika Ljuta začinska paprika | 10 g g |
Potreni sastojci za umak:
Sir sa plemenitim plesnima Sir sa plemenitim plesnima | 200 g g | ||
Kisela pavlaka Kisela pavlaka | 200 g g | ||
Majonez Majonez | 200 g g | ||
Sok od limuna Sok od limuna | 20 ml ml | ||
So So | |||
Biber Biber |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listLjuta pileća krilca
This recipe was liked
This recipe was disliked
Došlo je do greške, pokušaj ponovo
Proces pripreme
Priprema:
Pileća krilca osušite. U činiji pomešajte prašak za pecivo, beli luk u granulama, so, biber i začinite krilca. Postavite rešetku u tepsiju i poređajte krilca na nju, vodeći računa o tome da se krilca ne dodiruju. U zagrejanoj rerni pecite krilca na 220 C, 40 minuta. Na pola pečenja okrenite krilca. Pomešajte u tiganju, na blagoj vatri chilli sos, med, tucanu papriku i zatim dodajte maslac. Kada se maslac istopi, dodajte krilca. Krilca servirajte sa umakom. Umak napravite u posebnoj činiji tako što ćete pomešati sir sa plemenitim plesnima, kiselu pavlaku, majonez, sok od limuna so i biber.
Prijatno!