
Recept je dodat u omiljene
Prikaži omiljeneRecept je izbrisan iz omiljenih
Prikaži omiljeneDošlo je do greške, pokušaj ponovo
Sastojci
Potrebni sastojci:
Lignje Lignje | 400 g g | |
So So | ||
Biber Biber | ||
Pšenično brašno Pšenično brašno | 2 supene kašike supena kašika | |
Prezle Prezle | 100 g g | |
Peršun Peršun | 1 veze veza | |
Beli luk Beli luk | 2 čena čen | |
Ekstradevičansko maslinovo ulje Ekstradevičansko maslinovo ulje | 30 ml ml | |
Sok od limuna Sok od limuna | 2 supene kašike supena kašika |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listLignje iz rerne
This recipe was liked
This recipe was disliked
Došlo je do greške, pokušaj ponovo
Proces pripreme
Priprema:
Lignje prosušiti pomoću ubrusa, a zatim ih isecite na krupnije kocke. Posolite i pobiberite. Pospite ih brašnom i prezlama, a zatim poređajte u pleh.
U jednu činiju iseckajte peršun, beli luk i dodajete maslinovo ulje i sok od limuna. Posolite i pobiberite po ukusu. Dobijenu smesu pospite kašikom po lignjama.
Pecite 25 minuta na 180 stepeni.
Poslužite i uživajte.
Prijatno!