
Recept je dodat u omiljene
Prikaži omiljeneRecept je izbrisan iz omiljenih
Prikaži omiljeneDošlo je do greške, pokušaj ponovo
Sastojci
Potrebni sastojci:
Lignje Lignje | 400 g g | ||
So So | |||
Biber Biber | |||
Pšenično brašno Pšenično brašno | 2 supene kašike supena kašika | ||
Prezle Prezle | 100 g g | ||
Peršun Peršun | 1 veze veza | ||
Beli luk Beli luk | 2 čena čen | ||
Ekstradevičansko maslinovo ulje Ekstradevičansko maslinovo ulje | 30 ml ml | ||
Sok od limuna Sok od limuna | 2 supene kašike supena kašika |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listLignje iz rerne
This recipe was liked
This recipe was disliked
Došlo je do greške, pokušaj ponovo
Proces pripreme
Priprema:
Lignje prosušiti pomoću ubrusa, a zatim ih isecite na krupnije kocke. Posolite i pobiberite. Pospite ih brašnom i prezlama, a zatim poređajte u pleh.
U jednu činiju iseckajte peršun, beli luk i dodajete maslinovo ulje i sok od limuna. Posolite i pobiberite po ukusu. Dobijenu smesu pospite kašikom po lignjama.
Pecite 25 minuta na 180 stepeni.
Poslužite i uživajte.
Prijatno!