Jednostavno. Bolje. Povoljnije.
Letnja piletina

Recept je dodat u omiljene

Prikaži omiljene

Recept je izbrisan iz omiljenih

Prikaži omiljene

Došlo je do greške, pokušaj ponovo

Sastojci

Sastojci za piletinu:

Pileći file Pileći file4 kom. kom.
Mocarela sir Mocarela sir2 pakovanja pakovanje
So So
Biber Biber
Ekstradevičansko maslinovo ulje Ekstradevičansko maslinovo ulje
Pesto genovesa Pesto genovesa
Grana Padano sir Grana Padano sir

Sastojci za čeri salatu:

Čeri paradajz Čeri paradajz1 pakovanja pakovanje
Beli luk Beli luk3 čena čen
Jabukovo sirće Jabukovo sirće1 supene kašike supena kašika
Sok od limuna Sok od limuna1 supene kašike supena kašika
Ekstradevičansko maslinovo ulje Ekstradevičansko maslinovo ulje1 supene kašike supena kašika
So So
Biber Biber
Šećer Šećer
Bosiljak Bosiljak
Jabukovo sirće Jabukovo sirće

Letnja piletina

This recipe was liked

This recipe was disliked

Došlo je do greške, pokušaj ponovo

35 min
(5)

Proces pripreme

Priprema piletine:

Pileći file zasecite, posolite i pobiberite, premažite maslinovim uljem i zatim ispecite u rerni oko 20 min, na 180 stepeni. Pred kraj pečenja stavite komad mozzarele na svaki file i ostavite još par minuta da se otopi.

Priprema salate:

Isecite svaki čeri paradajz na pola, dodajte seckani beli luk i sveži bosiljak seckan na tračice. Začinite i promešajte. Preko piletine servirajte pesto razblažen sa maslinovim uljem, salatu i malo grana padano sira.

Prijatno!