
Recept je dodat u omiljene
Prikaži omiljeneRecept je izbrisan iz omiljenih
Prikaži omiljeneDošlo je do greške, pokušaj ponovo
Sastojci
Sastojci za piletinu:
Pileći file Pileći file | 4 kom. kom. | |
Mocarela sir Mocarela sir | 2 pakovanja pakovanje | |
So So | ||
Biber Biber | ||
Ekstradevičansko maslinovo ulje Ekstradevičansko maslinovo ulje | ||
Pesto genovesa Pesto genovesa | ||
Grana Padano sir Grana Padano sir |
Sastojci za čeri salatu:
Čeri paradajz Čeri paradajz | 1 pakovanja pakovanje | |
Beli luk Beli luk | 3 čena čen | |
Jabukovo sirće Jabukovo sirće | 1 supene kašike supena kašika | |
Sok od limuna Sok od limuna | 1 supene kašike supena kašika | |
Ekstradevičansko maslinovo ulje Ekstradevičansko maslinovo ulje | 1 supene kašike supena kašika | |
So So | ||
Biber Biber | ||
Šećer Šećer | ||
Bosiljak Bosiljak | ||
Jabukovo sirće Jabukovo sirće |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listLetnja piletina
This recipe was liked
This recipe was disliked
Došlo je do greške, pokušaj ponovo
Proces pripreme
Priprema piletine:
Pileći file zasecite, posolite i pobiberite, premažite maslinovim uljem i zatim ispecite u rerni oko 20 min, na 180 stepeni. Pred kraj pečenja stavite komad mozzarele na svaki file i ostavite još par minuta da se otopi.
Priprema salate:
Isecite svaki čeri paradajz na pola, dodajte seckani beli luk i sveži bosiljak seckan na tračice. Začinite i promešajte. Preko piletine servirajte pesto razblažen sa maslinovim uljem, salatu i malo grana padano sira.
Prijatno!