Recept je dodat u omiljene
Prikaži omiljeneRecept je izbrisan iz omiljenih
Prikaži omiljeneDošlo je do greške, pokušaj ponovo
Sastojci
Potrebni sastojci:
Crvena paprika Crvena paprika | 5 kom. kom. | |
Žuta paprika Žuta paprika | 100 g g | |
Fafarone Fafarone | 50 g g | |
Suncokretovo ulje Suncokretovo ulje | 50 ml ml | |
Paradajz Paradajz | 2 kom. kom. | |
Jaja Jaja | 2 kom. kom. | |
So So | ||
Biber Biber | ||
Feta sir Feta sir | 100 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listLeskovačko prženo
This recipe was liked
This recipe was disliked
Došlo je do greške, pokušaj ponovo
Proces pripreme
Priprema:
Papriku isecite na komade srednje veličine. U tiganju zagrejate ulje i dodajte papriku. Kada se paprika malo proprži, dodajte i seckanu pasterizovanu žutu papriku. Nakon 5 minuta, dodajte feferone, potom i na krupnije komade isečen paradajz. Dinstajte, posolite i pobiberite. Pržite nekih desetak minuta i pred kraj dodajte jaja i nastavite sa prženjem još barem 2 minuta. Servirajte jelo uz komadiće feta sira.
Prijatno!