Jednostavno. Bolje. Povoljnije.
Leskovačko prženo

Recept je dodat u omiljene

Prikaži omiljene

Recept je izbrisan iz omiljenih

Prikaži omiljene

Došlo je do greške, pokušaj ponovo

Sastojci

Potrebni sastojci:

Crvena paprika Crvena paprika5 kom. kom.
Žuta paprika Žuta paprika100 g g
Fafarone Fafarone50 g g
Suncokretovo ulje Suncokretovo ulje50 ml ml
Paradajz Paradajz2 kom. kom.
Jaja Jaja2 kom. kom.
So So
Biber Biber
Feta sir Feta sir100 g g

Leskovačko prženo

This recipe was liked

This recipe was disliked

Došlo je do greške, pokušaj ponovo

15 min
(4)

Proces pripreme

Priprema:

Papriku isecite na komade srednje veličine. U tiganju zagrejate ulje i dodajte papriku. Kada se paprika malo proprži, dodajte i seckanu pasterizovanu žutu papriku. Nakon 5 minuta, dodajte feferone, potom i na krupnije komade isečen paradajz. Dinstajte, posolite i pobiberite. Pržite nekih desetak minuta i pred kraj dodajte jaja i nastavite sa prženjem još barem 2 minuta. Servirajte jelo uz komadiće feta sira.

Prijatno!