
Recept je dodat u omiljene
Prikaži omiljeneRecept je izbrisan iz omiljenih
Prikaži omiljeneDošlo je do greške, pokušaj ponovo
Sastojci
Potrebni sastojci:
Zelena jabuka Zelena jabuka | 4 kom. kom. | |
Braon šećer Braon šećer | 100 g g | |
Sirup od agave Sirup od agave | 100 ml ml | |
Pšenično brašno Pšenično brašno | 1 supene kašike supena kašika | |
Cimet Cimet | ||
Sok od limuna Sok od limuna | ||
Kora limuna Kora limuna |
Za testo:
Pšenično brašno Pšenično brašno | 200 g g | |
Maslac Maslac | 200 g g | |
Braon šećer Braon šećer | 200 g g | |
Prašak za pecivo Prašak za pecivo | 1 kesice kesica |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKrambl sa jabukama
This recipe was liked
This recipe was disliked
Došlo je do greške, pokušaj ponovo
Proces pripreme
Priprema:
Pripremu počinjemo ljušćenjem jabuka koje sečemo na kocke i odlažemo u činiju u koju dodajemo rendanu koru limuna i limunov sok. Zatim dodajemo braon šećer i cimet, sirup od agave i kašiku brašna. Sve dobro sjediniti mešanjem i ostaviti u frižideru na 30 minuta. Krećemo sa pripremom testa tako što ćemo pomešati brašno, šećer i prašak za pecivo i na kraju dodajemo puter. Sve dobro promešati dok se ne stvori jednaka masa i zatim stavljamo sve u frižider na 20 minuta. U vatrostalnoj posudi slažemo jabuke, a preko njih dodajemo kidane komade testa koje zatim pečemo u rerni 30 minuta na 170 °C.
Prijatno!