Jednostavno. Bolje. Povoljnije.
Krambl sa jabukama

Recept je dodat u omiljene

Prikaži omiljene

Recept je izbrisan iz omiljenih

Prikaži omiljene

Došlo je do greške, pokušaj ponovo

Sastojci

Potrebni sastojci:

Zelena jabuka Zelena jabuka4 kom. kom.
Braon šećer Braon šećer100 g g
Sirup od agave Sirup od agave100 ml ml
Pšenično brašno Pšenično brašno1 supene kašike supena kašika
Cimet Cimet
Sok od limuna Sok od limuna
Kora limuna Kora limuna

Za testo:

Pšenično brašno Pšenično brašno200 g g
Maslac Maslac200 g g
Braon šećer Braon šećer200 g g
Prašak za pecivo Prašak za pecivo1 kesice kesica

Krambl sa jabukama

This recipe was liked

This recipe was disliked

Došlo je do greške, pokušaj ponovo

60 min
(24)

Proces pripreme

Priprema:

Pripremu počinjemo ljušćenjem jabuka koje sečemo na kocke i odlažemo u činiju u koju dodajemo rendanu koru limuna i limunov sok. Zatim dodajemo braon šećer i cimet, sirup od agave i kašiku brašna. Sve dobro sjediniti mešanjem i ostaviti u frižideru na 30 minuta. Krećemo sa pripremom testa tako što ćemo pomešati brašno, šećer i prašak za pecivo i na kraju dodajemo puter. Sve dobro promešati dok se ne stvori jednaka masa i zatim stavljamo sve u frižider na 20 minuta. U vatrostalnoj posudi slažemo jabuke, a preko njih dodajemo kidane komade testa koje zatim pečemo u rerni 30 minuta na 170 °C.

Prijatno!