Kolenica u kajmaku

Kolenica u kajmaku image
Težina pripreme Srednje
Priprema 15 min
Kuvanje 40 min

Sastojci

4 porcije
  • Potrebni sastojci:

    • 1   kom. kolenica
    • 500   ml pavlaka za kuvanje
    • 1   supena kašika ren
    • 3   kom. lovorov list
    • 3   supene kašike kajmak namaz
    •   so
    •   biber
    •   prstohvat mlevena slatka paprika

Priprema

    Priprema:

    Kolenicu isecite na manje parčiće i poređajte u posudu za pečenje. Dodajte lovorov list. U posebnu činiju sipajte kajmak, posolite, pobiberite i dodajte začinsku papriku, ren i pavlaku za kuvanje. Dobro promešajte i tom smesom zalijte kolenicu. Stavite u rernu, 40 minuta na 180 stepeni i uživajte!

    Prijatno!