Jednostavno. Bolje. Povoljnije.
Kolenica u kajmaku

Recept je dodat u omiljene

Prikaži omiljene

Recept je izbrisan iz omiljenih

Prikaži omiljene

Došlo je do greške, pokušaj ponovo

Sastojci

Potrebni sastojci:

Kolenica Kolenica1 kom. kom.
Pavlaka za kuvanje Pavlaka za kuvanje500 ml ml
Ren Ren1 supene kašike supena kašika
Lovorov list Lovorov list3 kom. kom.
Kajmak namaz Kajmak namaz3 supene kašike supena kašika
So So
Biber Biber
Mlevena slatka paprika Mlevena slatka paprika prstohvat prstohvat

Kolenica u kajmaku

This recipe was liked

This recipe was disliked

Došlo je do greške, pokušaj ponovo

55 min
(2)

Proces pripreme

Priprema:

Kolenicu isecite na manje parčiće i poređajte u posudu za pečenje. Dodajte lovorov list. U posebnu činiju sipajte kajmak, posolite, pobiberite i dodajte začinsku papriku, ren i pavlaku za kuvanje. Dobro promešajte i tom smesom zalijte kolenicu. Stavite u rernu, 40 minuta na 180 stepeni i uživajte!

Prijatno!