
Recept je dodat u omiljene
Prikaži omiljeneRecept je izbrisan iz omiljenih
Prikaži omiljeneDošlo je do greške, pokušaj ponovo
Sastojci
Potrebni sastojci za juneće pljeskavice:
Juneće mleveno meso Juneće mleveno meso | 400 g g | ||
So So | 1 supene kašike supena kašika | ||
Biber Biber | 1 supene kašike supena kašika | ||
Beli luk Beli luk | 1 supene kašike supena kašika | ||
Vočester sos Vočester sos | 20 ml ml |
Potrebni sastojci za karamelizovani luk:
Crni luk Crni luk | 6 glavice glavica | ||
Maslac Maslac | 50 g g | ||
Ekstradevičansko maslinovo ulje Ekstradevičansko maslinovo ulje | 30 ml ml | ||
So So | |||
Šećer Šećer | |||
Ruzmarin Ruzmarin |
Potrebni sastojci za pripremu hleba:
Ražani hleb Ražani hleb | 8 kriški kriški | ||
Maslac Maslac | 100 g g | ||
Majonez Majonez | 100 g g | ||
Trapist sir Trapist sir | 100 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listJunetina sa karamelizovanim lukom
This recipe was liked
This recipe was disliked
Došlo je do greške, pokušaj ponovo
Proces pripreme
Priprema junetine: U junetinu dodajte beli luk, so, vočester sos i biber. Sve kratko promešajte, tako da se svi sastojci sjedine. Formirajte tanje pljeskavice. Pecite par minuta sa jedne i sa druge strane na grilu.
Priprema karamelizovanog luka: Zagrejte maslac i maslinovo ulje u tiganju. Dodajte seckani luk, malo ruzmarina, šećer i so. Pržite sve na niskoj temperaturi oko 30 minuta.
Priprema hleba: Obe strane hleba namažite majonezom i puterom, dodajte luk, Trapist sir i meso. Preklopite. Nakon toga, na kratko, ubacite u toster.
Prijatno!