Jednostavno. Bolje. Povoljnije.
Junetina sa karamelizovanim lukom

Recept je dodat u omiljene

Prikaži omiljene

Recept je izbrisan iz omiljenih

Prikaži omiljene

Došlo je do greške, pokušaj ponovo

Sastojci

Potrebni sastojci za juneće pljeskavice:

Juneće mleveno meso Juneće mleveno meso400 g g
So So1 supene kašike supena kašika
Biber Biber1 supene kašike supena kašika
Beli luk Beli luk1 supene kašike supena kašika
Vočester sos Vočester sos20 ml ml

Potrebni sastojci za karamelizovani luk:

Crni luk Crni luk6 glavice glavica
Maslac Maslac50 g g
Ekstradevičansko maslinovo ulje Ekstradevičansko maslinovo ulje30 ml ml
So So
Šećer Šećer
Ruzmarin Ruzmarin

Potrebni sastojci za pripremu hleba:

Ražani hleb Ražani hleb8 kriški kriški
Maslac Maslac100 g g
Majonez Majonez100 g g
Trapist sir Trapist sir100 g g

Junetina sa karamelizovanim lukom

This recipe was liked

This recipe was disliked

Došlo je do greške, pokušaj ponovo

45 min
(7)

Proces pripreme

Priprema junetine: U junetinu dodajte beli luk, so, vočester sos i biber. Sve kratko promešajte, tako da se svi sastojci sjedine. Formirajte tanje pljeskavice. Pecite par minuta sa jedne i sa druge strane na grilu.

Priprema karamelizovanog luka: Zagrejte maslac i maslinovo ulje u tiganju. Dodajte seckani luk, malo ruzmarina, šećer i so. Pržite sve na niskoj temperaturi oko 30 minuta.

Priprema hleba: Obe strane hleba namažite majonezom i puterom, dodajte luk, Trapist sir i meso. Preklopite. Nakon toga, na kratko, ubacite u toster.

Prijatno!