
Recept je dodat u omiljene
Prikaži omiljeneRecept je izbrisan iz omiljenih
Prikaži omiljeneDošlo je do greške, pokušaj ponovo
Sastojci
Potrebni sastojci za juneće pljeskavice:
Juneće mleveno meso Juneće mleveno meso | 400 g g | |
So So | 1 supene kašike supena kašika | |
Biber Biber | 1 supene kašike supena kašika | |
Beli luk Beli luk | 1 supene kašike supena kašika | |
Vočester sos Vočester sos | 20 ml ml |
Potrebni sastojci za karamelizovani luk:
Crni luk Crni luk | 6 glavice glavica | |
Maslac Maslac | 50 g g | |
Ekstradevičansko maslinovo ulje Ekstradevičansko maslinovo ulje | 30 ml ml | |
So So | ||
Šećer Šećer | ||
Ruzmarin Ruzmarin |
Potrebni sastojci za pripremu hleba:
Ražani hleb Ražani hleb | 8 kriški kriški | |
Maslac Maslac | 100 g g | |
Majonez Majonez | 100 g g | |
Trapist sir Trapist sir | 100 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listJunetina sa karamelizovanim lukom
This recipe was liked
This recipe was disliked
Došlo je do greške, pokušaj ponovo
Proces pripreme
Priprema junetine: U junetinu dodajte beli luk, so, vočester sos i biber. Sve kratko promešajte, tako da se svi sastojci sjedine. Formirajte tanje pljeskavice. Pecite par minuta sa jedne i sa druge strane na grilu.
Priprema karamelizovanog luka: Zagrejte maslac i maslinovo ulje u tiganju. Dodajte seckani luk, malo ruzmarina, šećer i so. Pržite sve na niskoj temperaturi oko 30 minuta.
Priprema hleba: Obe strane hleba namažite majonezom i puterom, dodajte luk, Trapist sir i meso. Preklopite. Nakon toga, na kratko, ubacite u toster.
Prijatno!