Granola i čija puding

Granola i čija puding
Težina pripremeLako
Priprema5 min
Kuvanje15 min

Priprema

    Priprema:

    Proces pripreme U jednu praznu posudu sipajte ovsene pahuljice, dodajte korn fleks, seme golice i ceo ili seckani lešnik. Promešajte pa dodajte agava sirup, vodu i kokosovo ulje. Ponovo dobro promešajte dok se ne sjedine svi sastojici. Dodajte aromu vanile, malo cimeta i kore narandže radi boljeg ukusa.

    Podelite masu na dva pleha koja ste obložili pek papirom. Ubacite u rernu na 130 C i sušite oko sat vremena uz povremeno mešanje.

    Čia puding pripremite tako što ćete dobro pomešati čia seme sa bademovim mlekom. Dodajte med i još jednom promešajte sve i ostavite da odstoji preko noći.

    Čia puding raspodelite na nekoliko porcija, pospite preko njega granolu i na kraju pospite seckanim pistaćima.

    Prijatno!