Jednostavno. Bolje. Povoljnije.
Gibanica sa kiselim kupusom

Recept je dodat u omiljene

Prikaži omiljene

Recept je izbrisan iz omiljenih

Prikaži omiljene

Došlo je do greške, pokušaj ponovo

Sastojci

Potrebni sastojci:

Kore za pitu Kore za pitu1 pakovanja pakovanje
Kiseli kupus Kiseli kupus1 kg kg
Pirinač dugog zrna Pirinač dugog zrna100 g g
Praziluk Praziluk1 kom. kom.
So So
Biber Biber
Kisela voda Kisela voda1 šolje šolja
Suncokretovo ulje Suncokretovo ulje

Gibanica sa kiselim kupusom

This recipe was liked

This recipe was disliked

Došlo je do greške, pokušaj ponovo

1:30 h
(2)

Proces pripreme

Priprema:

Zagrejte ulje u šerpi. Praziluk iseckajte i stavite da se dinsta. Posolite i pobiberite. Kupus isecite na tračice i dodajte u šerpu. Kada se kupus izdinsta dodajte i kuvani pirinač i dobro promešajte.

Prvu koru za pitu premažite mešavinom gazirane vode i ulja, a zatim preko nje stavite još dve kore. Nafilujte pripremljenom smesom i urolajte. Postupak ponovite dok ne istrošite smesu. Sve rolate premazati gaziranom vodom i uljem. Pecite 30 minuta na 180 stepeni.

Prijatno!