
Recept je dodat u omiljene
Prikaži omiljeneRecept je izbrisan iz omiljenih
Prikaži omiljeneDošlo je do greške, pokušaj ponovo
Sastojci
Potrebni sastojci:
Kore za pitu Kore za pitu | 1 pakovanja pakovanje | |
Kiseli kupus Kiseli kupus | 1 kg kg | |
Pirinač dugog zrna Pirinač dugog zrna | 100 g g | |
Praziluk Praziluk | 1 kom. kom. | |
So So | ||
Biber Biber | ||
Kisela voda Kisela voda | 1 šolje šolja | |
Suncokretovo ulje Suncokretovo ulje |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGibanica sa kiselim kupusom
This recipe was liked
This recipe was disliked
Došlo je do greške, pokušaj ponovo
Proces pripreme
Priprema:
Zagrejte ulje u šerpi. Praziluk iseckajte i stavite da se dinsta. Posolite i pobiberite. Kupus isecite na tračice i dodajte u šerpu. Kada se kupus izdinsta dodajte i kuvani pirinač i dobro promešajte.
Prvu koru za pitu premažite mešavinom gazirane vode i ulja, a zatim preko nje stavite još dve kore. Nafilujte pripremljenom smesom i urolajte. Postupak ponovite dok ne istrošite smesu. Sve rolate premazati gaziranom vodom i uljem. Pecite 30 minuta na 180 stepeni.
Prijatno!