
Recept je dodat u omiljene
Prikaži omiljeneRecept je izbrisan iz omiljenih
Prikaži omiljeneDošlo je do greške, pokušaj ponovo
Sastojci
Potrebni sastojci:
Kore za pitu Kore za pitu | 1 pakovanja pakovanje | ||
Kiseli kupus Kiseli kupus | 1 kg kg | ||
Pirinač dugog zrna Pirinač dugog zrna | 100 g g | ||
Praziluk Praziluk | 1 kom. kom. | ||
So So | |||
Biber Biber | |||
Kisela voda Kisela voda | 1 šolje šolja | ||
Suncokretovo ulje Suncokretovo ulje |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listGibanica sa kiselim kupusom
This recipe was liked
This recipe was disliked
Došlo je do greške, pokušaj ponovo
Proces pripreme
Priprema:
Zagrejte ulje u šerpi. Praziluk iseckajte i stavite da se dinsta. Posolite i pobiberite. Kupus isecite na tračice i dodajte u šerpu. Kada se kupus izdinsta dodajte i kuvani pirinač i dobro promešajte.
Prvu koru za pitu premažite mešavinom gazirane vode i ulja, a zatim preko nje stavite još dve kore. Nafilujte pripremljenom smesom i urolajte. Postupak ponovite dok ne istrošite smesu. Sve rolate premazati gaziranom vodom i uljem. Pecite 30 minuta na 180 stepeni.
Prijatno!