
Recept je dodat u omiljene
Prikaži omiljeneRecept je izbrisan iz omiljenih
Prikaži omiljeneDošlo je do greške, pokušaj ponovo
Sastojci
Paradajz Paradajz | 4 kom. kom. | ||
Šampinjoni Šampinjoni | 200 g g | ||
Pileća viršla Pileća viršla | 8 kom. kom. | ||
Jaja Jaja | 4 kom. kom. | ||
So So | |||
Biber Biber | |||
Kečap Kečap | |||
Slanina na kockice Slanina na kockice | 100 g g | ||
Maslac Maslac | |||
Tost hleb Tost hleb |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listEngleski doručak
This recipe was liked
This recipe was disliked
Došlo je do greške, pokušaj ponovo
Proces pripreme
Očistiti paradajz i šampinjone, a paradajz iseći na pola.Propržiti slaninu u tiganju. Zatim dodati viršle, šampinjone i paradajz i pržiti 5-8 minuta u masti od slanine. Sve zajedno staviti u prethodno zagrejanu rernu na 75 °C.Rastopiti maslac u tiganju. Kriške tosta iseći na trouglove i zapeći na vrelom maslacu otprilike 1 minut. Zagrejati preostali maslac u tiganju i razbiti preko jaja, po želji, na oko ili izmešati. Posoliti, pobiberiti i servirati sa ostalim još uvek toplim sastojcima i kečapom.
Ishrana
Masti49
g
Ugljeni hidrati13
g
Proteini19
g
kCal590
kJ2461