
Recept je dodat u omiljene
Prikaži omiljeneRecept je izbrisan iz omiljenih
Prikaži omiljeneDošlo je do greške, pokušaj ponovo
Sastojci
Paradajz Paradajz | 4 kom. kom. | |
Šampinjoni Šampinjoni | 200 g g | |
Pileća viršla Pileća viršla | 8 kom. kom. | |
Jaja Jaja | 4 kom. kom. | |
So So | ||
Biber Biber | ||
Kečap Kečap | ||
Slanina na kockice Slanina na kockice | 100 g g | |
Maslac Maslac | ||
Tost hleb Tost hleb |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listEngleski doručak
This recipe was liked
This recipe was disliked
Došlo je do greške, pokušaj ponovo
Proces pripreme
Očistiti paradajz i šampinjone, a paradajz iseći na pola.Propržiti slaninu u tiganju. Zatim dodati viršle, šampinjone i paradajz i pržiti 5-8 minuta u masti od slanine. Sve zajedno staviti u prethodno zagrejanu rernu na 75 °C.Rastopiti maslac u tiganju. Kriške tosta iseći na trouglove i zapeći na vrelom maslacu otprilike 1 minut. Zagrejati preostali maslac u tiganju i razbiti preko jaja, po želji, na oko ili izmešati. Posoliti, pobiberiti i servirati sa ostalim još uvek toplim sastojcima i kečapom.
Ishrana
Masti49
g
Ugljeni hidrati13
g
Proteini19
g
kCal590
kJ2461