Jednostavno. Bolje. Povoljnije.
Engleski doručak

Recept je dodat u omiljene

Prikaži omiljene

Recept je izbrisan iz omiljenih

Prikaži omiljene

Došlo je do greške, pokušaj ponovo

Sastojci

Paradajz Paradajz4 kom. kom.
Šampinjoni Šampinjoni200 g g
Pileća viršla Pileća viršla8 kom. kom.
Jaja Jaja4 kom. kom.
So So
Biber Biber
Kečap Kečap
Slanina na kockice Slanina na kockice100 g g
Maslac Maslac
Tost hleb Tost hleb

Engleski doručak

This recipe was liked

This recipe was disliked

Došlo je do greške, pokušaj ponovo

25 min
(12)

Proces pripreme

Očistiti paradajz i šampinjone, a paradajz iseći na pola.Propržiti slaninu u tiganju. Zatim dodati viršle, šampinjone i paradajz i pržiti 5-8 minuta u masti od slanine. Sve zajedno staviti u prethodno zagrejanu rernu na 75 °C.Rastopiti maslac u tiganju. Kriške tosta iseći na trouglove i zapeći na vrelom maslacu otprilike 1 minut. Zagrejati preostali maslac u tiganju i razbiti preko jaja, po želji, na oko ili izmešati. Posoliti, pobiberiti i servirati sa ostalim još uvek toplim sastojcima i kečapom.

Ishrana

Masti49 g Ugljeni hidrati13 g Proteini19 g kCal590 kJ2461