
Recept je dodat u omiljene
Prikaži omiljeneRecept je izbrisan iz omiljenih
Prikaži omiljeneDošlo je do greške, pokušaj ponovo
Sastojci
Potrebni sastojci:
File od ćurećih grudi File od ćurećih grudi | 500 g g | |
Mlinci Mlinci | 500 g g | |
Voda Voda | 1 l l | |
Supa od povrća Supa od povrća | 2 kocka kocka | |
Kisela pavlaka Kisela pavlaka | 1 čaše čaša | |
Gauda sir Gauda sir | 200 g g | |
Neutralna pavlaka Neutralna pavlaka | 500 ml ml | |
Biber Biber | ||
So So | ||
Suncokretovo ulje Suncokretovo ulje |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listĆuretina sa mlincima
This recipe was liked
This recipe was disliked
Došlo je do greške, pokušaj ponovo
Proces pripreme
Priprema:
Vodu stavite da prokuva i dodajte 2 kocke za supu od povrća. File posolite i pobiberite, umsirajte začine. Ispržite šnicle u zagrejanom ulju, blago, dok ne porumene. Ispržene šnicle isecite na trake. U šerpu sa supom od povrća ubacite mlince da omekšaju. Pomešajte kiselu pavlaku i neutralnu pavlaku za kuvanje i po potrebi i ukusu posolite.
Posudu premažite uljem, stavite red mlinaca, preko umućenu pavlaku, zatim meso, ponovite dok ne istrošite sve sastojke. Na kraju prelijte ostatkom supe od povrća, a zatim i sa 150 grama rendane gaude. Rernu zagrejte na 200 C i pecite mlince 20 do 30 minuta. Pečene mlince izvadite iz rerne i pospite preostalim rendanim sirom.
Prijatno!