Jednostavno. Bolje. Povoljnije.
Ćureći batak u saftu od rena

Recept je dodat u omiljene

Prikaži omiljene

Recept je izbrisan iz omiljenih

Prikaži omiljene

Došlo je do greške, pokušaj ponovo

Sastojci

Ćureći batak Ćureći batak1 kom. kom.
Beli luk Beli luk3 čena čen
Ren Ren1 teglice teglica
Mirođija Mirođija seckana1 veze veza
So So
Biber Biber
Supa Supa3 dl dl
Grančice peršuna i mirođije Grančice peršuna i mirođije

Ćureći batak u saftu od rena

This recipe was liked

This recipe was disliked

Došlo je do greške, pokušaj ponovo

45 min
(8)

Proces pripreme

Piprema:

Ćureći batak posoliti i pobiberiti. Izvaditi kost i staviti da se prži sa svake strane po 10 minuta uz povremeno okretanje.Seckani beli luk staviti u tiganj sa batakom, pržiti minut dva, dodati ren, supu i seckanu mirođiju.Krčkati 10 minuta na laganoj vatri. Začiniti po ukusu. Servirati uz bareni krompir.