
Recept je dodat u omiljene
Prikaži omiljeneRecept je izbrisan iz omiljenih
Prikaži omiljeneDošlo je do greške, pokušaj ponovo
Sastojci
Ćureći batak Ćureći batak | 1 kom. kom. | |
Beli luk Beli luk | 3 čena čen | |
Ren Ren | 1 teglice teglica | |
Mirođija Mirođija seckana | 1 veze veza | |
So So | ||
Biber Biber | ||
Supa Supa | 3 dl dl | |
Grančice peršuna i mirođije Grančice peršuna i mirođije |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listĆureći batak u saftu od rena
This recipe was liked
This recipe was disliked
Došlo je do greške, pokušaj ponovo
Proces pripreme
Piprema:
Ćureći batak posoliti i pobiberiti. Izvaditi kost i staviti da se prži sa svake strane po 10 minuta uz povremeno okretanje.Seckani beli luk staviti u tiganj sa batakom, pržiti minut dva, dodati ren, supu i seckanu mirođiju.Krčkati 10 minuta na laganoj vatri. Začiniti po ukusu. Servirati uz bareni krompir.