Chili con carne

Chili con carne
Težina pripremeSrednje
Priprema10 min
Kuvanje50 min

Priprema

    Proces pripreme:

    U zagrejani tiganj sipajte suncokretovo ulje. Dodajte sitno seckani crni luk i posolite. Iseckajte i beli luk pa ga dodajte u tiganj. Šargarepe izrendajte i dodajte u tiganj, a zatim dinstajte 10tak minuta. Potom dodajte usitnjeno mešano meso. Pržite još 10tak minuta, potom dodajte paprike sečene na kockice. Promešajte i dodajte konzervu seckanog paradajza. Kada proključa, dodajte celer štap isečen na kockice, kao i par listića lovora i supu od povrća. Potom dodajte pasulj i kukuruz. Promešajte, začinite dodatkom od povrća i biberom. Ostavite da se krčka još nekih pola sata na srednjoj vatri i na samom kraju dodajte svež peršun.

    Prijatno!