
Recept je dodat u omiljene
Prikaži omiljeneRecept je izbrisan iz omiljenih
Prikaži omiljeneDošlo je do greške, pokušaj ponovo
Sastojci
Potrebni sastojci:
Usitnjeno mešano meso Usitnjeno mešano meso | 500 g g | |
Crni luk Crni luk | 2 glavice glavica | |
Suncokretovo ulje Suncokretovo ulje | 2 supene kašike supena kašika | |
Beli luk Beli luk | 2 čena čen | |
Šargarepa Šargarepa | 3 kom. kom. | |
Crvena paprika Crvena paprika | 1 kom. kom. | |
Zelena paprika Zelena paprika | 1 kom. kom. | |
Žuta paprika Žuta paprika | 1 kom. kom. | |
Seckani paradajz u paradajz soku Seckani paradajz u paradajz soku | 2 konzerve konzerva | |
Celer štapić Celer štapić | 1 | |
Lovorov list Lovorov list | 2 lista list | |
Supa od povrća Supa od povrća | 1 kocka kocka | |
Crveni pasulj Crveni pasulj | 1 konzerve konzerva | |
Kukuruz šećerac Kukuruz šećerac | 1 konzerve konzerva | |
Miks povrća Miks povrća | 2 supene kašike supena kašika | |
Peršun Peršun | 20 g g | |
Biber Biber |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listChili con carne
This recipe was liked
This recipe was disliked
Došlo je do greške, pokušaj ponovo
Proces pripreme
Proces pripreme:
U zagrejani tiganj sipajte suncokretovo ulje. Dodajte sitno seckani crni luk i posolite. Iseckajte i beli luk pa ga dodajte u tiganj. Šargarepe izrendajte i dodajte u tiganj, a zatim dinstajte 10tak minuta. Potom dodajte usitnjeno mešano meso. Pržite još 10tak minuta, potom dodajte paprike sečene na kockice. Promešajte i dodajte konzervu seckanog paradajza. Kada proključa, dodajte celer štap isečen na kockice, kao i par listića lovora i supu od povrća. Potom dodajte pasulj i kukuruz. Promešajte, začinite dodatkom od povrća i biberom. Ostavite da se krčka još nekih pola sata na srednjoj vatri i na samom kraju dodajte svež peršun.
Prijatno!