
Recept je dodat u omiljene
Prikaži omiljeneRecept je izbrisan iz omiljenih
Prikaži omiljeneDošlo je do greške, pokušaj ponovo
Sastojci
Potrebni sastojci:
Usitnjeno mešano meso Usitnjeno mešano meso | 500 g g | ||
Crni luk Crni luk | 2 glavice glavica | ||
Suncokretovo ulje Suncokretovo ulje | 2 supene kašike supena kašika | ||
Beli luk Beli luk | 2 čena čen | ||
Šargarepa Šargarepa | 3 kom. kom. | ||
Crvena paprika Crvena paprika | 1 kom. kom. | ||
Zelena paprika Zelena paprika | 1 kom. kom. | ||
Žuta paprika Žuta paprika | 1 kom. kom. | ||
Seckani paradajz u paradajz soku Seckani paradajz u paradajz soku | 2 konzerve konzerva | ||
Celer štapić Celer štapić | 1 | ||
Lovorov list Lovorov list | 2 lista list | ||
Supa od povrća Supa od povrća | 1 kocka kocka | ||
Crveni pasulj Crveni pasulj | 1 konzerve konzerva | ||
Kukuruz šećerac Kukuruz šećerac | 1 konzerve konzerva | ||
Miks povrća Miks povrća | 2 supene kašike supena kašika | ||
Peršun Peršun | 20 g g | ||
Biber Biber |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listChili con carne
This recipe was liked
This recipe was disliked
Došlo je do greške, pokušaj ponovo
Proces pripreme
Proces pripreme:
U zagrejani tiganj sipajte suncokretovo ulje. Dodajte sitno seckani crni luk i posolite. Iseckajte i beli luk pa ga dodajte u tiganj. Šargarepe izrendajte i dodajte u tiganj, a zatim dinstajte 10tak minuta. Potom dodajte usitnjeno mešano meso. Pržite još 10tak minuta, potom dodajte paprike sečene na kockice. Promešajte i dodajte konzervu seckanog paradajza. Kada proključa, dodajte celer štap isečen na kockice, kao i par listića lovora i supu od povrća. Potom dodajte pasulj i kukuruz. Promešajte, začinite dodatkom od povrća i biberom. Ostavite da se krčka još nekih pola sata na srednjoj vatri i na samom kraju dodajte svež peršun.
Prijatno!