Jednostavno. Bolje. Povoljnije.
Chili con carne

Recept je dodat u omiljene

Prikaži omiljene

Recept je izbrisan iz omiljenih

Prikaži omiljene

Došlo je do greške, pokušaj ponovo

Sastojci

Potrebni sastojci:

Usitnjeno mešano meso Usitnjeno mešano meso500 g g
Crni luk Crni luk2 glavice glavica
Suncokretovo ulje Suncokretovo ulje2 supene kašike supena kašika
Beli luk Beli luk2 čena čen
Šargarepa Šargarepa3 kom. kom.
Crvena paprika Crvena paprika1 kom. kom.
Zelena paprika Zelena paprika1 kom. kom.
Žuta paprika Žuta paprika1 kom. kom.
Seckani paradajz u paradajz soku Seckani paradajz u paradajz soku2 konzerve konzerva
Celer štapić Celer štapić1
Lovorov list Lovorov list2 lista list
Supa od povrća Supa od povrća1 kocka kocka
Crveni pasulj Crveni pasulj1 konzerve konzerva
Kukuruz šećerac Kukuruz šećerac1 konzerve konzerva
Miks povrća Miks povrća2 supene kašike supena kašika
Peršun Peršun20 g g
Biber Biber

Chili con carne

This recipe was liked

This recipe was disliked

Došlo je do greške, pokušaj ponovo

60 min
(1)

Proces pripreme

Proces pripreme:

U zagrejani tiganj sipajte suncokretovo ulje. Dodajte sitno seckani crni luk i posolite. Iseckajte i beli luk pa ga dodajte u tiganj. Šargarepe izrendajte i dodajte u tiganj, a zatim dinstajte 10tak minuta. Potom dodajte usitnjeno mešano meso. Pržite još 10tak minuta, potom dodajte paprike sečene na kockice. Promešajte i dodajte konzervu seckanog paradajza. Kada proključa, dodajte celer štap isečen na kockice, kao i par listića lovora i supu od povrća. Potom dodajte pasulj i kukuruz. Promešajte, začinite dodatkom od povrća i biberom. Ostavite da se krčka još nekih pola sata na srednjoj vatri i na samom kraju dodajte svež peršun.

Prijatno!