Jednostavno. Bolje. Povoljnije.
Boranija sa svinjetinom

Recept je dodat u omiljene

Prikaži omiljene

Recept je izbrisan iz omiljenih

Prikaži omiljene

Došlo je do greške, pokušaj ponovo

Sastojci

Potrebni sastojci:

Zelena boranija Zelena boranija1 pakovanja pakovanje
Svinjski vrat Svinjski vrat300 g g
Crni luk Crni luk2 glavice glavica
Beli luk Beli luk3 čena čen
Šargarepa Šargarepa1 kom. kom.
Paradajz pire Paradajz pire20 g g
Paradajz Paradajz2 kom. kom.
Krompir Krompir300 g g
Supa od povrća Supa od povrća500 ml ml
So So
Biber Biber
Suncokretovo ulje Suncokretovo ulje
Peršun Peršun
Beli sir Beli sir

Boranija sa svinjetinom

This recipe was liked

This recipe was disliked

Došlo je do greške, pokušaj ponovo

35 min
(2)

Proces pripreme

Priprema:

Svinjski vrat isecite na kockice, posolite i pobiberite. Stavite da se dinsta oko 7 minuta u zagrejanom ulju. Izvadite meso, pa u šerpu stavite iseckani luk i šargarepu, zatim svež paradajiz i paradajz pire.

Krompir isecite na kockice i ubacite u šerpu, vratite meso i nalijte supu od povrća. Dodajte još malo soli i bibera i za kraj dodajte buraniju. Kuvajte nekih 15tak minuta. Prilikom posluživanja stavite malo svežeg peršuna preko i malo drobljenog sira.

Prijatno!