Azijska junetina

Azijska junetina image
Težina pripreme Srednje
Priprema 0 min
Kuvanje 1 h

Sastojci

2 osobe
    • 3   šnicle juneći but
    • 1   glavica kineski kupus
    • 1   kom. šargarepa
    • 1   činija boranija puterica
    • 1   supena kašika soja sos
    • 1   supena kašika med
    • 100   g nudle
    • 2   supene kašike ljuti sos
    •   so
    • 1   konzerva pasulj

Priprema

    Priprema:

    Juneće šnicle iseći na tračice i propržiti na vrućem tiganju 2-3 minuta. Izvaditi meso, i pržiti šargarepu sečenu na šire trake, zatim boraniju i kineski kupus. Povrće pržiti 1 minut.

    Pomešati meso i povrće i posoliti, dodati soja sos, ljuti sos po želji, zatim pasulj iz konzerve i pomešati sa kuvanim nudlama. Servirati u činiju.