Jednostavno. Bolje. Povoljnije.
File pastrmke u sosu od limuna i mirođije

Recept je dodat u omiljene

Prikaži omiljene

Recept je izbrisan iz omiljenih

Prikaži omiljene

Došlo je do greške, pokušaj ponovo

Sastojci

File pastrmke File pastrmke2 kom. kom.
Mirođija Mirođija seckana3 grančica grančica
Beli luk Beli luk1 čena čen
Belo vino Belo vino2 dl dl
So So
Biber Biber
Čeri paradajz Čeri paradajz10 kom. kom.
Limun Limun4 kom. kom.
Ekstradevičansko maslinovo ulje Ekstradevičansko maslinovo ulje1 supene kašike supena kašika

File pastrmke u sosu od limuna i mirođije

This recipe was liked

This recipe was disliked

Došlo je do greške, pokušaj ponovo

20 min
(9)

Proces pripreme

Priprema:

Filete pastrmke posoliti i pobiberiti. Zagrejati tiganj i staviti ulje. Pržiti pastrmku 2 minuta sa strane gde je koža. Kada se riba okrene, staviti beli luk, dodati belo vino, limunov sok i kolutove limuna. Naseckati mirođiju i ukrčkati sos sa pastrmkom. Posle 5 minuta krčkanja na laganoj vatri poslužiti toplo.

Tagovi

Večera