« Nazad

Brancin u saftu od povrća

Večera

Oceni Dodaj u omiljene

Recept je dodat u omiljene

Recept je već dodat u omiljene

Cookies have to be enabled to store favorites.

45 min.
(3)
Trajanje
Težina
3 Ocena
Štampaj Predloži

Recept je dodat u omiljene

Recept je već dodat u omiljene

Cookies have to be enabled to store favorites.

Instrukcije za pripremu

Vreme kuvanja: 45 min.

Priprema:

Brancina začiniti i preliti maslinovim uljem. U šerpi propržiti na ulju crni luk, beli luk, celer list i šargarepu. Nakon 5 minuta prženja, dodati brašno 1 kašiku. Pržiti brašno 5 minuta uz povremeno mešanje. Ubaciti paradajz i naliti čorbu. Kada krene da ključa smanjiti vatru i krčkati dok se ne zgusne. Dodavati vodu ili čorbu ukoliko je potrebno. Štapnim mikserom izblendati saft i preručiti ga u pleh. Staviti brancina u pleh i peći u rerni 20 minuta na 210 stepeni. Služiti brancina uz saft.